ŠTO SE DOGODILO?

Iva i Boško Balaban: Razvod nakon 15 godina

03.10.2017 u 11:44

Bionic
Reading

Početkom ljeta, točnije 6. srpnja, Iva i Boško Balaban proslavili su petnaestu godišnjicu braka. Budući da se u njihovu odnosu sve činilo idilično, jutros je sve iznenadila vijest da je njihovu braku došao kraj. A da razvod ne mora nužno biti nešto loše, govori i to da se par navodno dogovorio o zajedničkom skrbništvu nad njihovo troje djece

Kako donosi Story, nakon petnaest godina braka bivša manekenka, danas vlasnica portala Journal.hr, Iva Balaban i njezin suprug, bivši nogometaš Boško Balaban, odlučili su krenuti svatko svojim putem.

🌴🌴🌴 Ipak mi malo falite😉 @journal.hr 👋pozz Rovinju sa #mauritius #widenyourworld #tkmoments #turkishairlines

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀Iva Balaban (@ivabalaban)

Do odluke je navodno došlo već prije šest mjeseci, a uskoro bi i zadnji papiri trebali biti potpisani. Informacije o razvodu držali su za sebe, no to je na kraju ipak procurilo u javnost.

Prema pisanju Storyja, Iva i Boško dogovorili su se oko zajedničkog skrbništva nad 14-godišnjom Tashom, 10-godišnjim Ivanom i 5-godišnjom Tessom.

Da se nešto događa u njezinu privatnu životu, na Ivi se nije moglo primijetiti. Tako prošlog tjedna nije skidala osmijeh s lica, kada je došla na predstavljanje nove kolekcije poznatog modnog brenda, a nedavno je boravila i na Mauricijusu.

  • +17
Iva Balaban Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Na svom profilu na Instagramu Iva je posljednju zajedničku fotografiju s Boškom, ali i djecom, stavila početkom svibnja. Sve ostale fotografije većinom su one na kojima je ona sama, s djecom ili prijateljicama.

Redakcija tportala pokušala je kontaktirati s obje strane, no do objave ovog teksta nismo ih uspjeli dobiti.