kraj ljubavi

Propast još jednog holivudskog braka: Razvod nakon 15 godina

21.09.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Posljednjih mjeseci broj holivudskih razvoda posebno je porastao. Nakon nekoliko raspada dugogodišnjih brakova sada je potvrđena informacija kako se razvodi još jedan legendarni par. Glumački kolege Gina Torres i Laurence Fishburne okrenuli su leđa jedno drugome nakon 15 godina ljubavi

Službena potvrda raspada 15-godišnjeg braka slavnih glumaca Gine Torres i Laurencea Fishburnea obišla je ovih dana sve svjetske tabloide.

Glumica je odlučila progovoriti kratko o temi jer je samo nekoliko sati prije toga viđena u strastvenom zagrljaju drugog muškarca, s kojim je izmjenjivala i poljupce.

Tijekom popodnevnih sati, u opuštenom izdanju, Gina je viđena na ulicama Los Angelesa u društvu nepoznatog muškarca s kojim je izgledala izuzetno prisno. 

'Teškog srca moram obznaniti da smo se Laurence i ja rastali u tajnosti u jesen prošle godine', započela je svoju izjavu popularna 48-godišnjakinja, priznajući da već više od godinu dana nije u braku sa slavnim glumcem.

  • +4
Gina Torres i Laurence Fishburne Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'U ovoj priči ne postoje loši protagonisti, već samo drugačiji kraj jedne ljubavi koji nitko od nas nije očekivao. Na sreću, unatoč tome, naša obitelj pokušava ostati na okupu te ćemo zajedno nastaviti odgajati zajedničku kćer, obasipajući je srećom i ljubavlju', nastavlja progovarati Gina, koju gledatelji pamte iz popularnog serijala 'Suits', u kojem igra žestoku odvjetnicu Jessicu Pearson.

Iako je posljednjih godina sve navodilo na ovakav scenarij, glumica je tek nakon paparazzi fotografija odlučila potvrditi svoj razvod.

Naime Gina i Laurence posljednji put u javnosti su skupa viđeni za Božić 2015. godine, a osim toga, ona je još prošle sezone uzela predah od glume te otišla iz serije 'Suits'.

A post shared by @lazywritablog on

Objasnila je to rekavši kako se mora posvetiti privatnom životu. Budući da su se sada sve kockice posložile, jasno je zašto je tada uzela stanku od posla.

Snimanja koja su se održavala u Torontu oduzimala su joj mnogo vremena koje je željela provoditi u Los Angelesu s obitelji. Zato se sada maksimalno posvetila 10-godišnjoj kćerkici Delilah

Gina izgleda nije gubila vrijeme ni na ljubavnom planu, jer ako je suditi prema posljednjim fotografijama, sretnija je nego ikad. 

U društvu novog muškarca nije skidala osmijeh s lica te jednostavno nije mogla sakriti zaljubljenost i sreću, koja je očito nestala u 15-godišnjem braku.

Naime Gina i legendarni Laurence stali su pred oltar davne 2002. u New Yorku te su i poslovno surađivali. Skupa su glumili u nekoliko projekata, filmu 'Matrix' te u seriji 'Hanibal', koja se snimala od 2013. do 2015.