DOSTA MU JE

Slavni glumac priznao da su ga silne filmske vratolomije pretvorile u 'čangrizavog starca'

01.10.2019 u 18:26

Bionic
Reading

Christian Bale poznat je ne samo po svojoj izvanrednoj glumačkoj vještini, već i po čudesnim tjelesnim transformacijama i raznim vratolomijama, no sad kaže da postaje prestar za takve pothvate

Za razliku od Toma Cruisea koji još uvijek redovito izvodi dosta riskantnih filmskih akrobacija, Christian Bale kaže da je jednostavno prestar za to. Christian Bale je za film 'Nestajanje' smršavio oko 29 kilograma. Istina, Bale je tada bio 15 godina mlađi.

Danas Christian Bale ima 45 godina i polako shvaća da više ne može izvoditi isto što je mogao dok je bio mlađi.

'Kad ste mladi i osjetite male boli u mišićima, pomislite kako stvarno umom kontrolirate tijelo. No, kad imate 45 godina, onda se zapitate za koji vrag to još uvijek radite. Jednom sam radio scenu u kojoj je bio kaskader od oko 60 godina i zadatak mu je bio pasti sa konja na glavu. Pogledao sam ga i zapitao se je li ikad zamišljao da će to još uvijek raditi kad će imati 60 godina. Padao je na glavu kao nitko. I odmah se vraćao u sedlo! No, kaskaderi ne vole pokazivati bol. Ako slome ruku, pokušat će vas uvjeriti da je sve u redu. S dužnim poštovanjem prema svima u toj profesiji, ja ne želim raditi takve stvari kad ću imati 60 godina. Jednom sam uživao voziti svoj bicikl i padati sa njega. Uživao sam zabijati se u stvari. Nevjerojatna zabava, čak i kad poteče krv. Sad se molim Bogu da ne padnem jer znam da možda neću moći ponovo ustati', rekao je Christian Bale u intervjuu za GQ.

Slavni glumac prisjetio se kako je dobio herniju diska na snimanju trećeg filma o Batmanu.

'Da. Još uvijek me boli kad sjedim. Ako ne vježbam, što mi nije u krvi. No, svi to prolazimo. S godinama počnemo pričati o svojim bolovima', dodao je Christian Bale.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube