POTPUNO NOVA POSTAVA

Chris Evans je novi voditelj emisije 'Top Gear'

01.03.2017 u 03:19

Bionic
Reading

Radijski i televizijski voditelj Chris Evans zamijenit će Jeremyja Clarksona na mjestu voditelja emisije 'Top Gear', objavio je BBC s kojim je Evans potpisao trogodišnji ugovor

Ubrzo nakon pojavljivanja vijesti, Evans se oglasio putem Twittera: 'Prvi tweet novog Top Gear voditelja. Želim reći da su Jeremy, Richard i James najveći. I ne, ne odlazim iz R2 Breakfast Showa.'

Ni u službenom priopćenju Evans nije krio oduševljenje angažmanom u automobilističkoj emisiji, koju smatra svojim najomiljenijim programom svih vremena.

'Osmislili su je briljantni ljudi koji vole automobile i koji znaju kako nešto komplicirano napraviti zabavnim i jednostavnim. Dat ću sve od sebe da poštujući sve što je dosad postigao, show povedem naprijed', izjavio je Evans.

Clarksonu BBC u ožujku nije produžio ugovor nakon incidenta u kojem je popularni voditelj, nezadovoljan kašnjenjem večere, na snimanju napao producenta emisije.

Evans je kao automobilistički entuzijast i povremeni gost emisije slovio kao favorit za Clarksonovo radno mjesto, no ranije je tvrdio da je nezainteresiran.

David Sillito s BBC-ja otkrio je da 'Top Gear' očekuje potpuno novu voditeljsku postavu, što znači da ni Clarksonovi suradnici Richard Hammond i James May neće biti uključeni.