što mu se dogodilo?

Slavni glumac iz 'Prijatelja' nije nikada izgledao gore

06.07.2017 u 11:23

Bionic
Reading

Omiljeno lice iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena, godinama se borio s ovisnošću o opijatima i alkoholu. Sve to uzelo je veliki danak njegovom izgledu, jer Matthew Perry danas, 13 godina nakon prestanka snimanja 'Prijatelja' izgleda u potpunosti neprepoznatljivo

Sa 25 godina postao je zvijezda zahvaljujući ulozi Chandlera Binga u hit seriji 'Prijatelji'. Zajedno s Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisom Kudrow, Mattom Le Blancom i Davidom Schwimmerom, sve do 2004. godine, snimio je 10 sezona humoristične serije, koju su obožavali gledatelji diljem svijeta, a i danas, 13 godina nakon prestanka snimanja, reprizirane epizode rado se prate.

  • +3
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek nasmijan i simpatičan, danas 47-godišnji glumac Matthew Perry u potpunosti je neprepoznatljiv, a njegovom današnjem izgledu vjerojatno su doprinijeli i poroci, s kojima se godinama borio. Nije tajna da je upravo za vrijeme snimanja 'Prijatelja', Matthew Perry potražio pomoć i prijavio se u kliniku kako bi riješio svoju ovisnost od droge i alkohola.

Upravo zbog toga, u desetoj, i posljednjoj sezoni 'Prijatelja' njegova su pojavljivanja bila rjeđa. Prošao je 28-dnevni program kako bi se riješio ovisnosti o vicodinu, a njegova kilaža je iz sezone u sezonu skakala iz minusa u plus, a u jednom je trenutku imao tek 65 kilograma.

U veljači 2001. godine ponovno se prijavio u rehabilitacijski centar, zbog ovisnosti o vicodinu i metadonu, amfitaminima i alkoholu. U to vrijeme snimao je s Elizabeth Hurley film 'Poziv za Saru', a na doktorovu preporuku prijavio se u Marina del Rey's Daniel Freeman bolnicu u Los Angelesu.

Kako pišu američki mediji, borbu s ovisnošću uspio je dobiti, no sve to utjecalo je na njegov život i izgled.