misle ozbiljno

Veza Dakote Johnson i Chrisa Martina nije samo prolazna avantura

13.12.2017 u 10:10

Bionic
Reading

Ljubavna veza glumice i frontmena Coldplaya, koja je počela prije nekoliko mjeseci, postaje sve ozbiljnija. Izvori bliski paru otkrivaju kako je Chris Martin zaluđen svojom novom djevojkom te kako je upravo ona ta do čijeg mu je mišljenja stalo kada je riječ o njegovim pjesmama

Čini se da veza glumice Dakote Johnson i frontmena grupe Coldplay Chrisa Martina nije samo prolazni flert, već par itekako misli ozbiljno. Njihova romansa započela je prije nekoliko mjeseci, a već ozbiljno razgovaraju o tome kako će i gdje provesti nadolazeće blagdane.

'Upoznali su se već jako dobro i uživaju u društvu jedno drugoga', rekao je izvor blizak paru za UsWeekly. Da bivši suprug glumice Gwyneth Paltrow, s kojom ima dvoje djece, itekako cijeni svoju novu djevojku, govori i to da je upravo njoj pripala čast da prva posluša neke njegove pjesme i da svoje mišljenje.

'Chris redovito šalje Dakoti svoje pjesme jer mu je važno njezino mišljenje. Ovo je više od flerta', otkrio je izvor te dodao kako paru ne smeta ni razlika u godinama. Naime pjevač ima 40 godina, dok kći glumaca Melanie Griffith i Dona Johnsona ima tek 28.

Iz braka s Gwyneth Paltrow, Chris Martin ima 13-godišnju kćer Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa. Prije veze s Dakotom imao je romanse s Jennifer Lawrence i Annabelle Wallis. Sa zvijezdom trilogije '50 nijansi sive' Martin je nedavno boravio i u Izraelu, u kojem je par uživao na koncertu Nicka Cavea.