PONOVNO SRETNA

Nakon tri godine veze zaručila se Gwyneth Paltrow

21.11.2017 u 19:17

Bionic
Reading

Nedugo nakon razvoda od pjevača grupe Coldplay, Chrisa Martina, s kojim ima dvoje djece, holivudska je glumica upoznala Brada Falchuka. Za njih je bila sudbonosna serija 'Glee', u kojoj je ona imala epizodnu ulogu, a on je koautor i izvršni producent. Tri godine kasnije par se zaručio, no još uvijek to nisu službeno priopćili javnosti

Nakon više od tri godine veze, holivudska glumica Gwyneth Paltrow i spisatelj Brad Falchuk naveliko razmišljaju o braku, te su se, prema pisanju US Weeklyja, i zaručili.

🎃

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

'Oboje su znali da će doći do ovoga, no nisu od toga radili dramu budući da su oboje prije bili u braku, stoga nisu žurili', otkrio je izvor blizak paru.

Za sada, par sve čuva za sebe i svoje najbliže. Ipak, šuška se kako je par već snimio zaručničke fotografije koje će plasirati na njezinu internet stranicu.

  • +11
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

46-godišnja Gwyneth i njezin vršnjak Brad Falchuk upoznali su se 2014. godine na setu serije 'Glee', čiji je on koautor i izvršni producent, a glumica je imala kratku ulogu. Svoju vezu skrivali su od javnosti sve do rujna 2015. godine, kada su se zajedno pojavili na premijeri serije 'Scream Queens' u Los Angelesu.

HAPPY 40th BIRTHDAY to the best daddy in the world!!! We 💖you so much!

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Na američki Dan zahvalnosti, godinu dana kasnije, na svom je Instagramu glumica objavila kolaž fotografija među kojima je i ona njezinog dragog, a uz to je napisala: 'Ne mogu biti zahvalnija što imam ove ljude, ali i one koji nisu na fotografijama, u svom životu, koji mi daruju toliko ljubavi i smijeha i čine me sretnom.'

Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gwyneth Paltrow bila je zaručena za Brada Pitta, a jedanest godina provela je u braku s pjevačem grupe Coldplay, Chrisom Martinom, s kojim ima i dvoje djece - 13-godišnju Apple i 11-godišnjeg Mosesa. I Falchuk iza sebe ima brak s televizijskom producenticom Suzanne Falchuk, s kojom ima dvoje djece - Isabellu i Brodyja.