Qunicy Jones

Slavni glazbenik ima 84 godine i 22 djevojke: 'Nikada im ne lažem. I to je nevjerojatno, žene me kuže'

31.01.2018 u 11:29

Bionic
Reading

U velikom intervjuu za GQ, slavni Quincy Jones pomalo je šokirao javnost svojim izjavama o mnogobrojnim djevojkama koje ljubi diljem svijeta, od kojih su neke mlađe i od njegove djece, a otkrio je i zašto nikada ne bi bio s nekom ženom koja je njegovo godište

Možda i ima 84 godine, no slavnog Quincyja Jonesa to ne spriječava da i dalje zavodi žene, od kojih neke imaju tek 28 godina. Kako je otkrio u velikom intervjuu, koji je objavljen u magazinu GQ, diljem svijeta ima čak 22 djevojke i one sve znaju jedna za drugu te nisu niti najmanje ljubomorne.

  • +16
Quincy Jones Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Slavni glazbeni producent iza sebe ima tri braka - s Jeri Caldwell, Ullom Jones i Peggy Lipton, te čak sedmero djece - šest kćeri i jednog sina.

'Nikada im ne lažem. I to je nevjerojatno, žene me kuže. Nikada nemojte zaboraviti da su oni po pameti 13 godina ispred nas. Nikada to ne zaboravite', otkrio je Jones, a na pitanje bi li ikada bio u vezi s nekim tko je njegovih godina, priznao je:

'Naravno da ne! Da me vidite zagrljenog s 84-godišnjakinjom? Jeste ludi? Mora da se šalite ovim pitanjem. Oduvijek sam debele i stare žene držao podalje od sebe.'

Kako je rekao, današnje mlade žene su poprilično agresivne: 'Iznenadili biste se koliko su agresivne. O, Bože, nemaju nikakvog straha.' Ipak, nedavno je postavio granicu koliko najmlađa djevojka smije imati, ne smije biti mlađa od 28 ni starija od 42, a sve zbog svojih kćeri koje su mu najvažnije u životu.

'Kćerke su mi rekle da ne mogu izlaziti s djevojkama koje su mlađe od njih, stoga su mi dale brojeve - 28 i 42', priznao je te nastavio pričom upravo o kćerima: 'Kada si ženskaroš cijeli život onda ti Bog podari predivne kćeri kako bi patio. Obožavam ih.'

U istom intervjuu Quincy Jones otkrio je i neke detalje iz prošlosti, a iako je ljubio mnoge poznate žene, na šarm Marilyn Monroe nikada nije pao. Naime, njegov bliski prijatelj, Frank Sinatra, silno je želio spojiti njih dvoje, no Jonesu se ona nikako nije sviđala i to zbog 'grudi koje su imale oblik kruške'.