MERYEM UZERLI

Slavna Hurem sve je oduševila simpatičnom blagdanskom čestitkom

24.12.2019 u 15:40

Bionic
Reading

Meryem Uzerli, lijepa glumica njemačko-turskih korijena, našim TV gledateljima najpoznatija kao temperamentna sultanija Hurem, ne krije koliko je majčinstvo ispunjava pa svaki slobodan trenutak koristi za druženje sa svojom kćerkicom Larom

Zgodna glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Sulejman Veličanstveni' postavila je na svoj Instagram profil neodoljivu čestitku za Božić na kojoj pozira u društvu svoje Lare za koju u intervjuima često ističe kako je centar njezinog svijeta.

'U stvarnosti sam vrlo obična, kao i svaka žena na ovom planetu. Nisu mi bitni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojom djevojčicom', izjavila je jednom prigodom.

'Sretan Božić vašoj obitelji želi moja obitelj', poručila je Meryem simpatičnom fotografijom sa svojom jedinicom, obje odjevene u prigodne božićne stajlinge.

Meryem Laru odgaja kao samohrana majka nakon što ju je 17 godina stariji biznismen Can Ates s kojim je zatrudnila ostavio. On se protivio rođenju Lare jer iz prijašnjih veza već ima dvoje djece, no Meryem je prekinula s njim i odlučila se sama odgajati svoju djevojčicu.

  • +5
Meryem Uzerli Izvor: EPA / Autor: WAEL HAMZEH

Glumica živi u Berlinu, a Meryemin Instagram profil prepun je fotografija s preslatkom djevojčicom od koje se ne odvaja.

od njih zastaje dah

Jednostavno prekrasne: 10 najljepših turskih glumica

Pogledaj galeriju
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#morning #love #happy

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Malena Lara je rođena u veljači 2014., a uz Meryem na porodu je bila njezina najbolja prijateljica Ana.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Toni Cetinski, Bruno Petković, Goran Grgić, Peđa Grbin…