nastavlja turneju

Slavna pjevačica prvi put progovorila o razvodu

02.05.2017 u 12:52

Bionic
Reading

Pjevačica Janet Jackson prije mjesec dana ponovno je počela puniti novinske stupce zbog kraja petogodišnjeg braka s katarskim milijarderom Wissamom Al Manom. Sada se prvi put nakon razvoda obratila javnosti o novostima koje su zatekle njezin život, ali i karijeru

U videu koji je objavila na Twitteru, pjevačica Janet Jackson prvi put obratila se javnosti i obožavateljima nakon brojnih turbulencija u privatnom životu. 

'Bok ljudi, to sam ja, Jen, u slučaju da ste me zaboravili jer sam se povukla iz javnosti otkad sam rodila sina. Zahvaljujem Bogu na njemu - on je zdrava, lijepa, slatka, zabavna i sretna beba', započela je kroz smijeh 50-godišnjakinja svoj vrlo osobni video.

Pjevačica je također službeno potvrdila da se rastaje od supruga Wissama Al Mane, s kojim je prije tri mjeseca dobila sina Eissu. 'Željela bih biti iskrena s vama. Da, rastala sam se od svog supruga. Slučaj je na sudu, a ostatak je u Božjim rukama', nastavila je Janet.

Prije nekoliko dana uskoro bivši suprug snimljen je kako uživa u parku u Londonu sa svojim tromjesečnim sinčićem, a izvor blizak paru rekao je američkim medijima da su oboje odlučni u tome da sinu budu dobri roditelji, makar živjeli odvojeno.

Iako je njezina velika turneja 'Unbreakable' bila odgođena, pjevačica je ovu priliku za obraćanje javnosti iskoristila i kako bi najavila njen nastavak.

'Nastavljam svoju turneju kao što sam i obećala i jako, jako sam uzbuđena', govori u snimci koju je pogledalo mnoštvo obožavatelja. Otkrila je osim toga da je odlučila promijeniti ime turneje u 'The State of the World Tour', baš kao što glasi i njezin najnoviji album. 'Tu se ne radi o politici, već o ljudima, svijetu, odnosima i ljubavi', pojašnjava pop pjevačica.

Turneja koja je zaustavljena zbog dolaska sinčića na svijet i odluke da će se posvetiti obitelji nakon spleta okolnosti i rastave ipak je, čini se, aktualna i započet će u rujnu, a pjevačica je otkrila da ne može dočekati to da se vrati na pozornicu.