janet jackson

Izdržala je pet godina u braku i iz njega izašla bogatija za 500 milijuna dolara

10.04.2017 u 12:37

Bionic
Reading

Samo dva mjeseca nakon pete godišnjice braka pop pjevačica Janet Jackson i njezin suprug, katarski milijarder Wissam Al Mana, objavili su da se rastaju. Razvod kao razvod da se nije pojavio jedan detalj. Naime, par je potpisao predbračni ugovor u kojem je stajalo da će, ukoliko izdrži pet godina, Janet postati bogatija za popriličnu cifru, a ona je, sve se čini, čekala da prođu još dva mjeseca kako se ne bi nagađalo da je bila u braku samo zbog novca

Jučer je jedna od glavnih tema na naslovnicama i portalima showbiz rubrika bila rastava pop pjevačice Janet Jackson od katarskog milijardera Wissama Al Manne, a danas su na vidjelo izašli i neki zanimljivi detalji.

Iako to još uvijek nije službeno objavljeno, priča se da je par 2012. godine uoči vjenčanja potpisao predbračni ugovor jer su odvjetnici Wissama Al Manne željeli osigurati bogatstvo svog klijenta. U tom ugovoru stoji da će pjevačica od svog supruga dobiti čak 500 milijuna dolara ukoliko se rastanu nakon pet godina.

Par se vjenčao 2012. godine na privatnoj ceremoniji i punih su godinu dana tu informaciju krili od javnosti, što bi značilo da je Janet prešla postavljenu granicu od pet godina braka kako bi nešto i zaradila.

Supružnici su prije tri mjeseca postali i roditelji sina Eisse, a blizak prijatelj potvrdio je medijima da su točna naklapanja o razvodu: 'Oboje su zauzeti mnogobrojnim obavezama, no odlučni su u tome da sinu budu dobri roditelji, makar živjeli odvojeno. U odluci o razvodu dogovoreno je da će se Janet skrbiti o sinu u Londonu.'

Svoje mišljenje o svemu imaju i korisnici Twittera te svojim domišljatim postovima nasmijavaju javnost.