JANET jACKSON

Nakon rođenja sina razvodi se od katarskog milijardera

09.04.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Samo nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Eisse u 50. godini, pop zvijezda Janet Jackson razvodi se od biznismena Wissama Al Manne

Samo par mjeseci nakon rođenja sina Eisse u 50. godini, pop zvijezda Janet Jackson razvodi se od katarskog milijardera Wissama Al Manne. Za biznismena sestra Michaela Jacksona vjenčala se 2012., a u siječnju i 50. godini rodila je sina imena Eissa.

Razlog povlačenja iz javnosti i odgode svjetske turneje 'Unbreakable' stiže kao rezultat Janetina bračnog nezadovoljstva.

'Oboje su zauzeti mnogobrojnim obavezama, no odlučni su u tome da sinu budu dobri roditelji makar živjeli odvojeno. U odluci o razvodu, dogovoreno je da će se Janet skrbiti o sinu u Londonu', izjavljuje bliski prijatelj.

Iako izvori bliski paru tvrde da je odluka o skrbništvu nad djetetom i razvodu prošla u prijateljskom tonu, brakorazvodna parnica bit će složena i skupa.

Objavu dijeli TheYBF (@theybf_daily)

Kako ističu strani mediji, 42- godišnji suprug Janet Jackson predsjednik je multinacionalog poslovnog konglomerata Al Mana čije se bogatstvo procjenjuje na vrtoglavih 800 milijuna funti – cifri minimalno četiri puta višoj od neto vrijednosti pjevačice.

Iako nikad nije potvrđeno, mediji su nagađali da je Janet Jackson zbog braka s katarskim milijarderom prešla na Islam zahvaljujući fotografijama na kojima nosi maramu.

Prije udaje za Wissama Al Mannu, Janet Jackson bila je u kratkotrajnom braku s pjevačem Jamesom DeBargeom 1984. godine, a njezin drugi suprug bio je meksički plesač Rene Elizondo.