TWERKALA NA POZORNICI

Zanosna pjevačica prodrmala pred publikom svoju slavnu stražnjicu

01.07.2017 u 18:38

Bionic
Reading

Na velikom koncertu povodom američkog Dana nezavisnosti, koji se u petak održavao u njujorškom Queensu, nastupila je Jennifer Lopez i publiku počastila, osim prekrasnim pjesmama, s nekoliko vrlo smjelih outfita

Tonsku probu ranije tog dana glazbena je diva odradila u ne baš privlačnoj modnoj kombinaciji.

Pjevačica se na pozoornici pojavila u odjeći kojojm je ostavila dojam da joj je prtljaga zagubljena na aerodromu pa je bila prisiljena posuditi od svakog ponešto.

Na sreću, od visokih smeđih čizama, crnih tajci i široke roza majice, za večernji je nastup ostala samo u čizmama, počastivši publiku svojom figurom u tijesnom bijelom korzetu prekrivenom tek s lepršavom kariranom košuljom.

J. Lo je dio nastupa odradila i u nešto svečanijoj crnoj haljini, no njezin neobičan kroj odradio je pokrovnu funkciju samo za gornji dio zanosnog tijela.

Pjevačica je angažirana na uspješnoj i od kritike hvaljenoj policijskoj seriji 'Nijanse plave', priprema se i za drugu sezonu natjecateljskog plesnog showa World Of Dance, pa je prava sreća za njezine obožavatelje što je uopće uspjela odvojiti nešto vremena za nastup na prazničkom koncertu u New Yorku.

Možda nije u duhu praznika, ali twerking J. Lo poklon je publici za Dan nezavisnosti protiv kojeg teško da će netko imati nešto protiv.

  • +7
Jennifer Lopez prodrmala slavnu stražnjicu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia