senzacija na Capriju

Slavna pjevačica mami uzdahe svojom božanstvenom figurom

19.07.2017 u 10:37

Bionic
Reading

Pjevačica i bivša članica grupe Pussycat Dolls za svoj odmor uvijek bira najluksuznija europska ljetovališta. Nakon krstarenja po grčkoj obali preselila se na talijansku i svojim božanstvenim izgledom pomela i uvijek atraktivne Talijanke

Pjevačica Nicole Scherzinger snimljena je kako uživa na odmoru s dečkom Grigorom Dimitrovom.

Bugarski tenisač i slavna pjevačica u vezi su već gotovo dvije godine te, iako se donedavno šuškalo o njihovom prekidu, ovim su izazovnim fotografijama to očito negirali.

Naime par već nekoliko dana boravi u elitnom talijanskom ljetovalištu na otoku Capriju, gdje vrijeme krate kupanjem i sunčanjem, ali i vježbanjem.

  • +17
Nicole Scherzinger na Capriju Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na fotografijama se tako vidi i kako 26-godišnji tenisač i Nicole odrađuju jutarnju tjelovježbu nakon što su se zabavili u moru.

Atraktivna Havajka već godinama slovi za jednu od najzgodnijih žena svijeta, a njeno tijelo primjer je savršenstva mnogim ženama. Ni ovoga puta nije izostajalo znatiželjnih pogleda posjetitelja koji su bili zadivljeni slavnom pjevačicom u minijaturnom bijelom bikiniju.

Iako dolazi iz egzotičnih krajeva na kojima sunca, predivnih plaža i mora ne nedostaje, već godinama bira europske hit ljetne destinacije za svoj odmor.

Tako smo je prije nekoliko tjedana mogli vidjeti kako se zabavlja s prijateljicama na privatnoj jahti ploveći grčkom obalom. Prije nego je pala na šarm mladog Bugara, sedam je godina bila u vezi sa slavnim prvakom Formule 1 Lewisom Hamiltonom.