golicala maštu

Lijepa pjevačica pokazala božansko tijelo u minijaturnom bikiniju

05.07.2017 u 10:16

Bionic
Reading

Pjevačica i bivša članica grupe Pussycat Dolls provodi godišnji odmor krstareći grčkim otocima. Atraktivna Havajčanka snimljena je kako uživa na jahti u društvu prijateljica, a osim umijeća koje je pokazala skačući u vodu, ljepotica je pokazala isklesanu figuru te obline od kojih zastaje dah

Pjevačica Nicole Scherzinger snimljena je kako krstari grčkim otocima na godišnjem odmoru. Slavna ljepotica havajskih korijena na otoku Mikonosu provela je sunčani dan na jahti u društvu prijateljica. Djevojke su vrućinu ublažile kupanjem, a tamnoputa pjevačica pokazala je avanturistički duh te se odvažila skočiti s broda u more.

Atraktivna bivša članica pop grupe Pussycat Dolls skinula se u minijaturni ružičasti bikini i pokazala svoje isklesano tijelo i raskošne obline. Bivša djevojka vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona redovito vježba i brine se o svome tijelu, što se može primijetiti i po zavidnim trbušnjacima koje je pokazala u bikiniju.

  • +31
Nicole Scherzinger skinula se u bikini i pokazala zavidne obline Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljepotica je 2012. u javnosti progovorila o svojoj osmogodišnjoj borbi s bulimijom kroz koju je prolazila dok je bila dio grupe Pussycat Dolls, no s vremenom je pobijedila bolest, a sad izgleda bolje nego ikad.

Njezino božansko tijelo privuklo je i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, s kojim se zbližila prošle godine, nakon što je sa slavnim prvakom Formule 1 konačno prekinula sedmogodišnju vezu.