RITA ORA

Slavna Kosovarka na meti kritika, a razlog je i više nego opravdan

23.11.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Svake godine na američki Dan zahvalnosti, vjerojatno najiščekivanija parada ona je poznate robne kuće Macy's, koja je ove godine odlučila angažirati najpoznatiju Kosovarku da im uveliča događaj. Ipak, gaža Rite Ore ipak nije prošla onako kako se očekivalo...

Baš kao i svake godine, najveću paradu povodom američkog Dana nezavisnosti imala je njujorška robna kuća Macy's, a cijeli prijenos mogao se pogledati na NBC-ju uživo. Ipak, ove godine nije baš sve išlo 'kao po špagi', a na meti kritika odmah se našla slavna Kosovarka, Rita Ora, a razlog je i više nego opravdan.

Naime, gledatelji nisu mogli ne primjetiti kako Rita Ora zapravo pjeva na playback i to poprilično loše - u potpunosti neusklađeno i kao da ne zna riječi vlastitih pjesama. U obranu pjevačice odmah su stali čelnici robne kuće, poslavši službenu ispriku javnosti zbog 'tehničkih problema s kojima glazbenici nisu imali nikakve veze'.

Uz Ritu Oru stao je i njezin kolega, pjevač John Legend, koji je putem svog Twitter profila poručio: 'Jedna zanimljivost - svi smo mi pjevali na playback na ovoj paradi, budući da je tehnički neizvedivo pjevati uživo. S druge strane, ako dođete na moje nastupe, znajte da ću pjevati 100 posto uživo.'

Rita Ora zahvalila mu se na podršci i također potvrdila kako i na njezinim koncertima obožavatelji mogu dobiti jedino i isključivo njezino pjevanje uživo."

  • +7
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia