NOVI TREND

Ova je neobična i provokativna poza zaludila djevojke na Instagramu

15.11.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Influencerice, blogerice i poznate dame posljednjih mjeseci na najpoznatijoj društvenoj mreži, Instagramu, poziraju u vrlo neobičnoj, neudobnoj i provokativnoj pozi

Ako je suditi po sve većem broju mladih djevojka koje su se priklonile ovom trendu, onda je instasplit novo ludilo koje vlada društvenim mrežama. Riječ je o nesvakidašnjoj pozi raširenih nogu, u kakvoj smo do sada imali prilike vidjeti brojne poznate dame.

Među prvima se prošle godine u ovakvom položaju fotografirala nekadašnja pjevačica, danas uspješna dizajnerica Victoria Beckham. Slavna Britanka brzo nakon toga nadahnula je mnoge druge poznate dame da naprave istu stvar.

Inspirirana gospođom Beckham, reality zvijezda Kourtney Kardashian uskočila je u identičnu pozu. Koliko je fleksibilna, pokazala je potom i pjevačica Katy Perry. Otišla je čak korak dalje pa je tijekom zajedničke večere s prijateljima podigla nogu i mnoge iznenadila.

Trend instasplit prigrlila je bez mnogo razmišljanja i mlada manekenka Kaia Gerber, a potom Kate Beckinsale, Jordyn Woods i Bella Thorne.

Nakon selfieja i duckfacea, iliti poziranja poluotvorenih usta, kao riba, ovo je poza koju ćemo sve više gledati na popularnoj društvenoj mreži.

View this post on Instagram

can I kick it!? 💕

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on