PAZI NA SVE

Slavna Kosovarka Dua Lipa poduzela je drastične mjere kako bi očuvala glasnice; evo čega se sve odrekla

02.04.2020 u 13:18

Bionic
Reading

Britanska glazbenica, podrijetlom Kosovarka u najnovijem intervjuu raspričala se o svojoj karijeri, trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi te planovima za budućnosti. Dua Lipa također je iznenadila nekim vrlo rigoroznim mjerama koje poduzima kako bi ostala uspješna na sceni

'Možda je ovo svima bio alarmantni poziv da se trgnemo, da dovedemo prirodu i čovječanstvo u neki sklad. Da napokon počnemo pravilno živjeti. Možda nam je ovo svima bilo prijeko potrebno', govori Dua Lipa u svom najnovijem intervjuu za britanski magazin The Sun dok se javlja iz unajmljenog stana u Londonu.

Naime, mladu pjevačicu na povratku iz Australije prije nekoliko tjedana dočekalo je neugodno iznenađenje u njezinu stanu u centru Londona. Dogodila se poplava i stan je privremeno neuseljiv.

Dok se to ne sanira, Lipa je s dečkom, modelom Anwarom Hadidom u unajmljenom stanu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

2 DAYS... #BreakMyHeart 💔

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

Nakon mjeseci ispunjenih vrlo užurbanim ritmom i prenatrpanim poslovnim planovima, ova zgodna 24-godišnjakinja napokon ima vremena posvetiti se sebi i raditi na poboljšanju svojih glasnica.

Kako bi očuvala što bolji glas, i zaštitila svoje glasnice otkrila je da bi izbacila iz svog života alkohol, cigarete, ali i mliječne proizvode.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

self care sundays ok

Objavu dijeli DUA LIPA (@dualipa)

‘Svega toga uvijek se odreknem za vrijeme turneje. Trenutno sam jako nesretna što sam morala odgoditi svoju turneju, ali prije svega moramo misliti na naše zdravlje i sigurnost. 2021. će biti naša godina, a to sam mislila za ovu’, otkriva Lipa.