POMALO OD SVIH

La Lana objavila novi spot; kao inspiracija poslužila joj je uspješna Kosovarka Dua Lipa, a našle su se tu i Katy Perry, Billie Eilish, Senidah...

31.01.2020 u 11:23

Bionic
Reading

Nakon duge najave, danas je svjetlo dana napokon ugledao spot za najnoviju pjesmu Lane Jurčević, s kojom će pjevačica pokušati i proboj na inozemno tržište. 'So Messed Up' radila je strana ekipa, no slušatelji se ne mogu oteti dojmu kako su joj kao inspiracija poslužili uspješni hitovi najvećih današnjih zvijezda, od Due Lipe do Katy Perry. Lana Jurčević novom izričaju prilagodila je i stajling koji je također mix svega, od onoga slavne Kosovarke, Billie Eilish, ali i Senidah koja žari i pali Balkanom

Ona se više ne predstavlja kao Lana Jurčević, već kao La Lana, a s dobro odabranom ekipom i potpisanim ugovorom s diskografskom kućom Warner Music, pokušat će napraviti proboj na stranom tržištu.

La Lana - So Messed Up [Official Music Video] Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Danas je svjetlo dana napokon ugledao i spot za njezinu prvu pjesmu, s kojom će pokušati ostvariti inozemnu karijeru, onaj za 'So Messed Up', a koji je danima najavljivala na svom Instagram profilu.

Baš kao što smo već pisali nakon što smo vidjeli kratki preview, La Lana i njezin tim očito su inspiraciju pronašli u Dua Lipi, pa dijelovi pjesme 'So Messed Up' pomalo podsjećaju Dua Lipinom hitu 'IDGAF'. Primjetili su to i slušatelji, koji su na njezinom Youtube kanalu iznijeli svoja viđenja.

Lana Jurčević - La Lana Izvor: Promo fotografije / Autor: Dagmara Szewczuk

Neki su rekli da u pjesmi imao dio pjesme 'Sorry' Justina Biebera, ali i 'Never Really Over' Katy Perry.

No, nije sve ostalo samo na pjesmi, jer i stajling je mix svega. Mlađe generacije, koje su zapravo i ciljana publika ovih pjevačica, smatraju kako nije sve stalo na Dua Lipi, čija je zalizana kosa također poslužila kao inspiracija, već u spotu postoji i lagani mix stajlinga Billie Eilish, koja je za svoj album nedavno pokupila sve najvažnije Grammyje, ali i balkanske zvijezde Senidah.

Dua Lipa - IDGAF (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
Katy Perry - Never Really Over (Official) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube