U KRITIČNOM STANJU

Slavna komičarka i voditeljica bori se za život

28.08.2014 u 19:25

Bionic
Reading

Komičarka i voditeljica Joan Rivers u kritičnom je stanju te se bori za život, donosi TMZ. Slavna komičarka bori se za život nakon što je tijekom operacije glasnica prestala disati

Slavna komičarka i voditeljica, 81-godišnja Joan Rivers tijekom operacije glasnica u njujorškoj bolnici Mount Sinai prestala je disati.

Zbog komplikacija slavna komičarka je premještena na intenzivnu skrb, a kako piše TMZ, Rivers je u teškom stanju te se bori za život te joj je u jednom trenutku prestalo kucati srce.

U bolnicu je odmah pohitala i Melissa, kćer slavne komičarke. Joan Rivers je poznata po svom britkom jeziku, a publika je prati i kao voditeljicu emisije 'Fashion police' gdje komentira odjevne kombinacije slavnih zvijezda. Osim toga, zajedno sa kćeri sudjeluje u reality televizijskom showu Joan i Melissa: Joan Knows Best'.

Joanina karijera veliki je uzlet imala nakon njezinog pojavljivanja u emisiji The Tonight Show s Johnny Carson 1968., a bila je u ulozi brojnih televizijskih emisija, te je 1989. osvojila i nagradu Emmy. Napisala je 11 knjiga te je 1994. godine bila nominirana za nagradu Tony.