TAJNOVITA GLUMICA

Slavna Hurem hvali se svojim preslatkim nasljednicama i topi srca fanova

01.02.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih turskih glumica domaćim je gledateljima priuštila uzbuđenje i zaluđenost, kakvi se ne pamte od 80-ih i Spellingove 'Dinastije'. I kao što se sa velikom znatiželjom pratio njezin život na malom ekranu, publiku sada jednako intrigira njezin privatni život

Zvijezda turske glumačke scene, Meryem Uzerli nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete. Nazvala ju je Lily Koi, a koliko uživa u majčinstvu pokazala je fotografijama svoje nove bebe i kćeri Lare koju je dobila u vezi s turskim plejbojem Canom Ateşom.

Inače, glumica je u petom mjesecu trudnoće potvrdila za medije glasinu da je trudna. 'Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti. A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu obitelj', ispričala je tada. Rodila je 8. siječnja kćerkicu, a nagađa se da je njen otac glumac Čaglaru Ertugrulu s kojim je navodno već neko vrijeme u vezi.

Živi u Berlinu, a prema njezinim objavama na Instagramu, čini se da se u posljednje vrijeme više bavi manekenstvom nego glumom. Bacila se i u poduzetničke vode te otvorila u centru Berlina dućan zdravih slatkiša. Riječ je o zdravijim verzijama čokolade, bombona i džemova.