novi muškarac

Slavna glumica nakon bolnog razvoda ponovno ljubi

19.06.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Zvijezda brojnih hollywoodskih komedija u kojima nas je oduševljavala svojim humorom, Drew Barrymore, nakon bolnog razvoda ponovno je pronašla ljubavnu sreću, ovoga puta s poznatim biznismenom

Iako je početkom godine tvrdila da nije spremna za nove ljubavne veze i muškarce, glumica Drew Barrymore sada se ipak prepustila osjećajima. Već neko vrijeme navodno je u vezi s Davidom Hutchinsonom, potpredsjednikom tvrtke Maesa, koja se između ostalog bavi proizvodnjom i prodajom, njezinih kozmetičkih proizvoda.

Novi par proteklog je vikenda uživao na jednoj od razuzdanih zabava u Las Vegasu. Zajedno su ispijali koktele, zabavljajući se pritom uz svirku najpoznatijih svjetskih DJ-a, a Drew je za tu priliku nosila dugu cvjetnu haljinu te crni šešir. 

Iako su se pokušali sakriti znatiželjnim pogledima, nisu u tome uspjeli.

Američki portal Page Six prvi je prije nekoliko dana pisao o ovoj temi, objaviviši da su oboje prisustvovali vjenčanju prijatelja u Palm Springsu u Kaliforniji.

We ❤️Clare V. @drewbarrymore and @sweetbuns liaison @crystalmeers 📸@davidjhutchinson

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Osim toga lijepu su glumicu otkrili i mali znakovi na Instagramu koji su odavali da ona i David provode zaista mnogo vremena skupa. Iako nije viđen niti na jednoj njezinoj Instagram fotografiji, na nekoliko ga je označila kao prisutnog u društvu.

Čini se kako je 42-godišnja glumica nakon razvoda od Willa Kopelmana, ponovno sretna i zaljubljena. S bivšim suprugom između ostalog, dijeli i dvije kćeri – trogodišnju Frankie i godinu dana stariju Olive.

'Nažalost naša obitelj se legalno razdvaja, iako pritom ne osjećamo da nas to udaljava od činjenice da smo obitelj. Naša djeca su naš svemir i veselimo se preživljavanju ostatka našeg života s njima kao prvim prioritetom' , rekla je Drew prilikom objave u javnosti o svom razvodu nakon 4 godine braka.