PRISTIŽU ČESTITKE

Slavlje u losanđeleskom domu našeg poznatog košarkaša: Ivica Zubac i njegova lijepa Kristina ne kriju sreću

19.03.2021 u 21:33

Bionic
Reading

Naš proslavljeni košarkaš koji trenutno igra za LA Clipperse, Ivica Zubac, proslavio je 24. rođendan u svom domu u Los Angelesu, a njegova zaručnica Kristina Prišč pratiteljima na Instagramu je otkrila kako su proslavili Ivičin rođendan

Ivica Zubac danas slavi 24. rođendan, a obzirom da u Los Angelesu pandemija još uvijek ne jenjava, košarkaš je rođendan proslavio kod kuće, sa zaručnicom Kristinom Prišč.

Kako je proteklo slavlje Kristina je svojim pratiteljima dočarala fotografijom uz koju je svom voljenom poželjela sretan rođendan.

'Najsretniji rođendan najboljem i najzgodnijem frajeru na svijetu! Volim te do svemira i nazad', napisala je lijepa Kristina koja si je dala truda, ne bi li razveselila svog voljenog na njegov dan.

Na fotografiji Ivica i Kristina poziraju u prostoriji ispunjenoj balonima i cvijećem. U pozadini se vide dvije lampe u obliku broja 24, a stol krasi i velika torta u obliku Pokemon lopte. Uz rođendansku fotografiju, Kristina je objavila i nekoliko dragih zajedničkih uspomena, od kojih i video na kojem Ivica mazi konja.

Par se zaručio na Bahamima i ovog ljeta su se trebali vjenčati u Čitluku, ali su sve otkazali. Zajedno su proveli vrijeme u karanteni, a Ivica je još više shvatio da su jedno za drugo.

Upravo su u karanteni proslavili pet godina veze.

'Želim da ova naša bajka nikad ne prestane. Sretno nam pola desetljeća ljubavi najveća', napisala je u prosincu Kristina na Instagramu.