SLAVLJE U KUĆI

Nakon Dinamove pobjede na Instagramu se oglasila i Iva Šarić, koja s Brunom Petkovićem očekuje njegovo prvo dijete

19.03.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Senzacionalna pobjeda Dinama, u kojoj je 'svoje prste' imao i Bruno Petković, oduševila je sve, a posebice njegovu trudnu djevojku Ivu Šarić, kao i njezine sinove iz braka s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, Carlosa i Leona

Bruno Petković odigrao je gotovo cijelu sinoćnju utakmicu Dinama protiv Tottenhama, iako u konačnici nije imao sreće da zabije barem jedan gol engleskom nogometnom klubu. No, to nije umanjilo veselje u njegovom domu, kojeg dijeli s bivšom manekenkom Ivom Šarić, s kojom uskoro treba dobiti i prvo dijete.

Iva Šarić u visokom je stupnju trudnoće, i čeka trećeg sina, a kako se slavilo kod njih, otkrila je na Instagram Storyju. Na kratkoj snimci vidi se veliki ekran na kojem je označen kraj utakmice, dok njezini sinovi Carlos i Leon, koje ima iz bivšeg braka s nekadašnjim nogometašem Jerkom Lekom, skaču od sreće posvuda.

Iva Šarić slavlje Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Preko snimke Iva Šarić je stavila niz slova A i emotikone slavlja, a potom i tagirala 26-godišnjeg Brunu Petkovića, pored čega je stavila niz crvenih srca.

Da je njihova veza ozbiljna, ali i da je 32-godišnja bivša manekenka ponovno trudna, otkriveno je krajem siječnja, a nogometaš ne krije sreću što će uskoro prvi puta postati otac.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL