uskoro ide kući

Slavko Štimac završio je u bolnici zbog korone: Dobio je obostranu upalu pluća

17.06.2021 u 00:48

Bionic
Reading

Slavko Štimac, jedna je od najvećih zvijezda bivše Jugoslavije, junak djetinjstva generacija sedamdesetih i osamdesetih godina, završio je u bolnici zbog koronavirusa

Slavni 60-godišnji glumac Slavko Štimac smješten je prije desetak dana u bolnicu zbog obostrane upale pluća uzrokovane koronavirusom, pišu srpski mediji.

'Štimac je smješten u VMC Karaburma zbog obostrane upale pluća. Bio je na nekoliko dana na kisiku. Srećom, njegovo zdravstveno stanje nije zahtijevalo intenzivnu njegu. Gotovo potpuno se oporavio od upale pluća i za dva, tri dana trebalo bi biti otpušten kući', otkrio je izvor za Kurir.

  • +3
Slavko Štimac Izvor: Pixsell / Autor: Almir Panjeta/PIXSELL

Jedna od najvećih dječjih zvijezda bivše Jugoslavije, čija je karijera počela kad je imao 12 godina ulogom u 'Vuku samotnjaku', da je pozitivan na korona virus otkrio je za vrijeme proba za predstavu 'Da krenemo ispočetka'. Tada je otkazana planirana konferencija za novinare ali i premijera predstave.

Slavka Štimca mnogi pamte po ulozi Ljubana u kultnom filmu 'Vlak u snijegu', a značajne uloge su mu bile i u seriji 'Salaš u malom ritu', filmu 'Sjećaš li se Dolly Bell?' i mnogim drugima.