'KRALJ PLESNOG PODIJA'

Slavko Sobin i Gabriela Pilić nakon pobjede u 'Plesu sa zvijezdama' tulumarili do zore

03.06.2019 u 10:00

Bionic
Reading

Glumac je svojim plesnim umijećem osvojio žiri i publiku te je sa svojom mentoricom nakon 12 tjedana nastupa pobijedio u plesnom spektaklu na Novoj TV. Slavko Sobin i Gabriela Pilić, nakon što su se ugasile kamere, nastavili su dugo u noć slaviti s bliskim osobama

Uz pjesmu, smijeh i ples Slavko Sobin feštao je s obitelji, Ecijom Ojdanić, Lukom Nižetićem, Ivanom Šarićem, Igorom Barberićem i ostatkom prijatelja u zagrebačkom kafiću. Glumac nije mogao sakriti sreću, a na Instagramu je pokazao kako je obilježio svoju pobjedu u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Slavko i njegova plesna mentorica Gabriela Pilić obratili su se videosnimkom navijačima i gledateljima.

'Malo možda kasnimo s ovom objavom, malo smo možda popili, ali ljudi, hvala vam. Nadam se da niste zvali samo da biste zvali, nego da ste trošili vaš novac na nas jer smo vam nešto dali, i hvala vam, i volimo vas, i svaka čast', rekli su.

'Za njih. Zbog njih. S njima', poručio je presretni glumac uz fotografiju na kojoj pozira sa svojom ekipom.

View this post on Instagram

Za njih. Zbog njih. S njima. ❤

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Na proslavi je bio i Gabrielin plesni partner Ištvan Varga.

U posljednjoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' bila su tri para: Ivan Šarić i Paula Jeričević, Slavko Sobin i Gabriela Pilić te Viktorija Rađa i Marko Mrkić.

Slavko i Gabriela u zadnjoj emisiji plesali su paso doble, freestyle te valcer. Velike pohvale dobila je 'kraljica plesnog podija' koja je od glumca u kratkom roku stvorila idealnog plesnog partnera.

  • +14
Sva lica Slavka Sobina Izvor: Društvene mreže / Autor: Privatna kolekcija