SREĆI NEMA KRAJA

Slatko iščekivanje u najvećoj tajnosti: Ed Sheeran i njegova supruga uskoro će postati roditelji

12.08.2020 u 09:03

Bionic
Reading

Slavni i nagrađivani britanski glazbenik Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn s kojom je još od tinejdžerskih dana, očekuju svoje prvo dijete

Iako su poprilično tajnoviti i sramežljivi te svoju intimu već godinama uspješno kriju od znatiželjne javnosti, britanski mediji došli su do informacije da će Ed Sheeran i njegova supruga Cherry Seaborn uskoro postati roditelji. Sretne vijesti o trudnoći doznali su još na početku karantene, a sada ih svega nekoliko tjedana dijeli od rođenja prvog djeteta.

Cherry i talentirani glazbenik u braku su dvije godine, a u vezi od ranih srednjoškolskih dana. Trenutno su u posljednjim pripremama za dolazak bebe na svijet. Opremaju svoj novi dom na periferiji za nasljednika ili nasljednicu.

‘Ed i Cherry su jednostavno presretni i iznimno uzbuđeni, no kao što znate sve to vole držati u svom krugu ljudi i obitelji. Karantena im je dobro poslužila kao izgovor da nigdje ne izlaze, pa je rijetko tko od prijatelja znao da će uskoro postati roditelji, no kako se bliži termin tako su rekli onima najbitnijima’, rekao je jedan od upućenih za Daily Mail.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Suffolk gal @mrchrisleonardpics

Objavu dijeli Cherry Seaborn (@cherry.seaborn)

Budući roditelji odrasli su zajedno u malenom mjestu na sjeveru Engleske, pohađali istu srednju školu, a onda je planula ljubav koja i dan danas traje. Ed Sheeran u prosincu prije dvije godine je u tajnosti oženio ljubav svog života, skromnu hokejašicu Cherry Seaborn.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

♥️

Objavu dijeli Cherry Seaborn (@cherry.seaborn)

Samozatajna Cherry oduvijek je, kažu, bila ona prava za Eda. Čim ju je upoznao znao je da želi s njom provesti ostatak života. Upravo njoj posvetio je većinu svojih balada, od kojih valja spomenuti pjesmu 'Perfect' u kojoj je poslužila kao glavna inspiracija.