NJEZINA NAJDRAŽA ULOGA

Slatke muke omiljene voditeljice Doris Pinčić: 'Jedna grozna fotka koja savršeno opisuje prekrasnu nedjelju’

14.09.2020 u 09:21

Bionic
Reading

Voditeljica Doris Pinčić brižna je majka koja potrebe svoje dječice stavlja na prvo mjesto. Svaki slobodan trenutak, kada nema poslovnih obveza, posvećuje sinu Donatu i kćerkici Giti, a vikendi, kada nije u redakciji, izgledaju vrlo živahno i zaigrano u domu slavne Zadranke

Slobodan vikend od televizijskih obveza Doris Pinčić provela je u krugu obitelji, prijatelja i djece. Sunčanu nedjelju iskoristila je da bude uz najdraže i dobru hranu, a koje ne nedostaje kod velike gurmanke kakva je Doris.

Međutim, otkako je majka, Doris ima poseban ritam i svoje potrebe stavlja na zadnje mjesto, a to je dokazala simpatičnom fotografijom koja je mnoge roditelje podsjetila da prolaze kroz isto.

'Jedna grozna fotka koja savršeno opisuje prekrasnu nedjelju i sve mame i tate koji jedu u ovakvim pozama zbog svojih najdražih mališana’, poručila je 32-godišnja Zadranka ispod fotografije na kojoj pokušava ručati dok u naručju drži svoju živahnu djevojčicu Gitu.

Dok je hranila svoju djevojčicu, mama Doris pokušala je istovremeno pojesti svoj ručak kako bi obje bile sretne i site. Bez obzira na sve, zgodna voditeljica ne skida osmijeh s lica te ne krije da ju je majčinska uloga usrećila najviše na svijetu.

'Žongliramo. Veselo je. Ponekad teško, umorno, ali iznad svega lijepo - zaljubljena sam u njih i oni su centar mojih misli, kao, vjerujem, i svim roditeljima njihova djeca. Nema razlike između muškog i ženskog, ljubav je ljubav’, rekla je nedavno na temu roditeljstva u velikom intervjuu za tportal, u kojem je otkrila da se trudi biti stalno prisutna u njihovu odgoju i pripremiti svoje mališane za život.