VESELI DANI

Doris Pinčić proslavila je rođendan u najboljem društvu pa poručila: 'Toliko smo sretni zajedno'

05.09.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Tijekom cijelog petka Doris Pinčić stizale su radosne čestitke putem društvenih mreža, a sve povodom 32. rođendana. Zgodna voditeljica svoj je poseban dan na koncu provela u društvu najmilijih, a nije krila koliko je sretna i zadovoljna zbog toga

Možda je godina iza nje bila izuzetno teška, naporna i u mnogočemu izazovna, ali Doris Pinčić svejedno je koračala hrabro i s osmijehom na licu. Napravila je velik zaokret u karijeri, s RTL-a prešla na HRT te se izvrsno uklopila u novom kolektivu, a onda je uslijedilo razočaranje na privatnom polju.

Početkom ljeta potvrdila je znatiželjnoj javnosti da se razvodi od dugogodišnjeg supruga Borisa Rogoznice s kojim dijeli dvoje djece.

Međutim, bez obzira na sve Doris je u petak imala poseban razlog za slavlje. Proslavila je 32. rođendan i to u društvu najdražih ljudi. Putem svog Instagram profila sinoć je pokazala kako je izgledalo njezino intimno slavlje i tko je sve na njemu bio. Među odabranim uzvanicima našla se čak glumica Ecija Ojdanić koja je našoj poznatoj voditeljici pripremila veliku slavljeničku tortu.

Zgodna HRT-ovka koju pratimo u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' u naručju je pritom držala svog sina Donata i kćerkicu Gitu, koji su njezina najveća radost i ponos.

'Toliko smo sretni zajedno, blagoslovljena sam', poručila je Doris ispod fotografije koja je raznježila javnost.