SVESTRANA VODITELJICA

Sve se može kad se hoće: Doris Pinčić uz sve obveze i ljubavne probleme pronašla vremena za studij koji privodi kraju

11.09.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Svestrana mlada Zadranka, svoj je televizijski put započela kao glumica u seriji 'Larin izbor', a nakon toga su joj se poslovne ponude nizale same od sebe. Uloga voditeljice nešto je što ju je ispunilo i u čemu pliva kao riba u vodi, međutim Doris Pinčić svoj profesionalni put nastavila je graditi bez obzira na uspjeh na nacionalnoj televiziji

Da je učenje cjeloživotni proces koji nikada ne staje, pokazala nam je sada Doris Pinčić te je uz sve svoje obveze uspjela pronaći vremena za studij komunikacije na privatnom učilištu u Zagrebu. Ambiciozna i svestrana voditeljica, koja je karijeru prvo započela kao glumica u seriji 'Larin izbor', zadnje dvije godine posvetila se radu na sebi.

Zato je upisala dugo željeni studij, koji sada privodi kraju. Bez obzira na učestale gaže, svakodnevne obveze na televiziji, odgoj dvoje male dječice, pa i razvod koji je nedavno prošla, 32-godišnja Doris nije odustala od obrazovanja.

‘Moj diplomski studij komunikacija i ja privodimo kraju našu avanturu. Dvije godine beskrajnog uživanja u učenju, upoznavanju gradiva koje nisam poznavala, vrhunskih predavača - cijeli faks koji stoji na raspolaganju za studente, a i studenti međusobno’, započela je svoju novu objavu mlada Zadranka pa dodala:

‘Vrijeme koje uložimo u svoje znanje i rad na sebi najbolje je vrijeme od kojeg koristi imaju svi oko nas.' Radišna voditeljica fotografirala se u svom kućnom uredu, u kojem već nekoliko dana predano piše svoj diplomski rad koji će uz obranu označiti kraj njezinog studija komunikacije.

Doris je već nekoliko puta naglasila kako je obrazovanje za nju izuzetno bitno.

'Obrazujte se, molim vas. Ulažite u svoje znanje, razvijajte svoje vještine. Nije uvijek poanta u fakultetu, ali je uvijek poanta u tome da napredujemo, da se i onda kad mislimo da smo negdje stigli i nešto naučili nastavimo obrazovati', poručila je nedavno mladima.