Kristin Davis

Slatke brige zvijezde 'Seks i grada': Nakon sedmogodišnje djevojčice, posvojila i sina

07.05.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Iako u svom životu nema partnera, glumicu Kristen Davis to nije spriječilo da se ostvari kao majka. Prije sedam godina posvojila je djevojčicu Gemmu Rose, a, kako je otkrio poznati novinar, sada je u njezinu obitelj stigao i maleni dječak

Nakon što je 2011. godine posvojila, danas sedmogodišnju djevojčicu Gemmu Rose, zvijezda serije 'Seks i grad', Kristin Davis, proširila je svoju obitelj još jednim članom.

Kako je novinar Marc Malkin na svom Facebook profilu objavio još u subotu, 53-godišnja glumica ovoga je puta posvojila malenog dječaka. 'Sada je dvostruko blagoslovljena! Čestitam!', napisao je Malkin.

Kristin Davis nikada nije krila kako želi posvojiti djecu, baš kako je i njezin lik Charlotte u popularnoj seriji posvojio malenu djevojčicu, no, kako je rekla, nikada nije mislila da je to tako težak i zastrašujući proces.

'Kada prvi put posvojiš dijete, kažu ti da se ponašaš prema tom djetetu kao da si dadilja, a ne majka, u slučaju da se biološka majka predomisli. Svaka država ima drugačija pravila, no u Kaliforniji, rok za 'predomišljanje' je 48 sati. Stoga, ti se silno trudiš da se ponašaš kao dadilja, a znaš da je to nemoguće', otkrila je glumica u intervjuu kojeg je 2012. godine dala Andersonu Cooperu i dodala kako je kćer, kada ju je prvi puta primila, uspavala na svojim grudima u želji da se čim prije zbliže.

  • +10
Kristin Davis Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

O odgoju djeteta druge boje kože, prvi je puta progovorila 2016. godine. 'Ja sam bjelkinja i živjela sam s privilegijama koje imaju 'bijelci'. Mislila sam da, prije negoli sam posvojila kćer, znam sve o tim 'privilegijama', da znam što znači, no sve dok ne dobiješ dijete, koje obožavaš svim svojim srcem, no njezino tijelo je tamne boje kože, shvatiš koliko ima ljudi koji imaju nešto protiv tvog djeteta. To me plaši. Uvijek joj govorim - tvoje kovrče su predivne, tvoja tamna koža je predivna. Ti si prelijepa i imaš moć. Ti si božica.'

  • +20
Kristin Davis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia