za obitelj i najbliže prijatelje

'Skromni' party za 65 uzvanika: Otkriveni detalje proslave 40. rođendana Meghan Markle

01.08.2021 u 20:16

Bionic
Reading

Iako Meghan Markle nije službeno obznanila kako će proslaviti okrugli 40. rođendan u javnost su već procurili neki detalji

U srijedu, 4. kolovoza, Meghan Markle proslavit će 40. rođendan, a procurilo je u javnost da je za pripremu proslave unajmila Colina Cowieja, organizatora zabava koji je inače zadužen za partije Oprah Winfrey. Zabava bi se trebala održati u njezinom raskošnom domu u Santa Barbari jer kuća od 15 milijuna dolara ima ogroman vrt i dovoljno privatnosti za bezbrižnu zabavu gostiju kojih će biti oko 65.

'Meghan želi malo druženje pa je pozvano oko 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i obitelj. Colina joj je preporučila Oprah jer on organizira fantastične zabave', rekao je britanskim medijima izvor blizak vojvotkinji od Sussexa.

Očekuje se da će na rođendanskoj zabavi Oprah Winfrey i Gayle King s obzirom da se Meghan s njima zbližila otkako se preselila preko bare.

Na svom, već nekoliko godina zbrisanom blogu The Tig, Meghan Markle je 2016. otkrila zašto voli rođendane: 'Moja mama je uvijek govorila da su rođendane tvoji osobne nove godine, Tvoja prilika da doneseš odluke samo za sebe i što si želiš u godini koja je ispred tebe.'

Prijašnje rođendane obilježila je na različite načine. Za svoj 36. rođendan otputovala je s princem Harryjem u Botswanu gdje su radili sa zakladom 'Slonovi bez granica'.

  • +31
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Svoj 37. rođendan, prvi s titulom vojvotkinje, bila je gošća na vjnečanju prijatelja svog supruga ,Charlieja van Straubenzeeja i Daisy Jenks. Sljedeći rođendan, njezin 38., par je proveo u društvu tek rođenog sina Archieja kod kuće u Frogmore Cottageu prije nego što su odletjeli na Ibizu na obiteljski odmor.

Prošlogodišnja proslava 39. rođendana bile je mirna jer su se Harry i ona tek preselili u novi, impresivni dom u Kaliforniji. No, kakogod proslavila ovaj okrugli rođendan, zabava će vjerojatno biti skromnija od one koju je imala povodom rođenja prvog djeteta 2019. Meghan je tad odletjela privatnim zrakoplovom u New York gdje je u ekskluzivnom hotelu The Mark priređena raskošna zabava za njezine prijateljice među kojima su se našle Oprah Winfrey, Serena Williams i Amal Clooney, a taj 'sport' koštao je pola milijuna dolara.