ZAMJENA ULOGA

Škotski glumac otkrio kako bi rado bio dečko ženskog Bonda

09.04.2019 u 18:08

Bionic
Reading

Richard Madden kojeg publika najbolje poznaje iz 'Igre prijestolja', a koji trenutno glumi u britanskoj seriji 'Bodyguard' ('Tjelohranitelj') nedavno je komentirao ideju kako bi baš on mogao preuzeti ulogu Jamesa Bonda od Daniela Craiga

Škotski 32-godišnji glumac Richard Madden jedan je u još uvijek relativno širokom izboru za sljedećeg Jamesa Bonda. Samom Maddenu to laska, no izjavio je kako ne bi imao ništa protiv ni glumiti dečka ženske varijante Jamesa Bonda.

'Kad bi u pitanju bila dobra uloga, zanimljiva uloga, dečko ženskog Bonda bio bi zanimljiva dinamika', rekao je Richard Madden.

  • +21
Premijera finalne sezone serije 'Igra prijestolja' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

S obzirom da Daniel Craig gotovo sigurno neće više glumiti Jamesa Bonda poslije 25. filma u serijalu o britanskom tajnom agentu, javnost će do 2020. nastaviti nagađati tko će tu ulogu preuzeti. Kad završi s najnovijim filmom, Daniel Craig će za sobom imati pet filmova u franšizi o Bondu koje je snimio u 14 godina.

Osim Richarda Maddena za ulogu Jamesa Bonda razmatraju se Idris Elba, Tom Hiddleston, Aidan Turner i James Norton.

'To je posljedica serija u kojima glumimo, kao u slučaju Toma Hiddelstonea u seriji 'The Night Manager'. Ja sam sljedeći koji je zapeo za oko u seriji 'Bodyguard'. Vrlo mi laska to što bi me publika željela vidjeti u toj ulozi. Vrlo sam zahvalan', rekao je Richard Madden.

Škotski glumac otkrio je i da je dva puta dnevno u teretani kako bi se pripremio za uloge.

'Projiciramo vrlo nerealne ideje kako bi tijelo trebalo izgledati. Često se s kolegama nakon što smo jedva išta pojeli i dva puta već bili u teretani nađem pred kamerama, pa gledamo jedni druge i gunđamo kako to što radimo podržava gluposti kojima se zapravo protivimo', komentirao je Richard Madden.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube