fešta za pamćenje

Skakala i pjevala: Severina napravila odličan štimung na proslavi Luke Dončića povodom njegovog novog ugovora teškog 207 millijuna dolara

11.08.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Slovenski košarkaš Luka Dončić je u utorak, po povratku iz Tokija (gdje je s reprezentacijom Slovenije dogurao do polufinala), potpisao petogodišnji ugovor s Dallasom težak čak 207 milijuna dolara, a nakon potpisa odlučio je sve začiniti na poseban način za što je angažirao našu pjevačicu

Kako su objavili američki mediji 22-godišnji Luka Dončić potpisao je petogodišnji ugovor i ispisao povijest jer je postao najmlađi igrač u povijesti NBA lige s ugovorom većim od 200 milijuna dolara.

Mladi sportaš je svoju veliku životnu prekretnicu odlučio propisno proslaviti. Partijalo se u luksuznom restoranu s Michelinovom zvjezdicom koji se nalazi u slovenskoj Vipavi (gdje je nedavno rođendan proslavila Danijela Martinović), a među gostima Luke Dončića bili su brojni prijatelji, znanci te suigrači iz reprezentacije s kojom je osvojio četvrto mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Sudeći po objavama koje su dijelili na društvenim mrežama, glavna zvijezda večeri bila je - Severina. U ultrakratkoj haljinici naša pjevačica skakutala je po pozornici izvodeći svoje najveće hitove, a u čast košarkaša priređen je i vatromet.