POZNATO JE MJESTO SLAVLJA

Danijela Martinović s obožavateljima podijelila detalje intimne proslave svog 50. rođendana

16.07.2021 u 11:26

Bionic
Reading

Nakon što je jučer, na dan kada je proslavila 50. rođendan, splitska pjevačica svojim obožavateljima pokazala svoje fotografije iz djetinjstva, sada ih je odlučila 'počastiti' i detaljima svog slavlja u susjednoj državi

U bajkovitom okruženju Gostilne pri Lojzetu Dvorec Zemono, koja se nalazi u slovenskoj Vipavi, splitska pjevačica Danijela Martinović proslavila je svoj 50. rođendan, daleko od očiju znatiželjne javnosti. No, to ne znači da je svoje obožavatelje 'zakinula' barem za dijelić atmosfere sa intimnog slavlja.

Na svom Instagram profilu Danijela je podijelila nekoliko fotografija, iz kojih se može vidjeti da je za proslavu okruglog rođendana odlučila za dugu, lepršavu haljinu u plavoj boji, otvorenih leđa s neobičnim zlatnim lancem koji služi umjesto naramenica s prednje strane, gdje se pak spušta duboki dekolte, ali i visoki prorez zahvaljujući kojem je lijeva noga došla do izražaja.

Kosu je već po običaju od iza podignula, dok je naprijed pustila da joj duge šiške padaju po licu. A kako bi proslava prošla bez balona? Naravno, nikako, stoga je Danijela Martinović u rukama držala mnoštvo zlatnih i ljubičastih balona, a otkrila je i kakvu je tortu dobila, na kojoj je puhnula u svjećice sastavljene od zlatnih brojki 5 i 0.

Tko je točno s njom otputovao u Sloveniju i zašto je baš odabrala tu lokaciju, nije poznato, no, iz fotografija se da zaključiti kako je pjevačica napokon sretna i zadovoljna.

  • +3
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL