NOVI IZGLED

Sjećate se Lane Klingor Mihić s kratkom frizurom? Danas se nakon dugih devet godina ponovno odvažila na takvu promjenu

17.05.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Već nekoliko mjeseci vjerna je popularnom bobu, a prije toga nosila je dugu kosu, ali Lana Klingor Mihić sada je odlučila popustiti nagovaranjima svojih bližnjih te drastično promijenila frizuru

Domaća gastro blogerica i uzgajivačica pasa Lana Klingor Mihić pohvalila se na društvenim mrežama velikom promjenom svog imidža. Nakon mnogo godina odlučila je ponovno skratiti kosu.

Prepustila se u ruke svoje frizerke, kojoj je već dugo vjerna, a ona je od Lane napravila novu ženu. Osim što ju je frizura pomladila, mnoge je Lana vratila u neke prošle dane, u kojima je imala gotovo identičnu frizuru.

‘Hej, Ante Mihić, realno imamo sve i ja nisam imala pojma što da ti poklonim za godišnjicu braka, pa izvoliš, popustila sam ti nakon devet godina nagovaranja. Nadam se da ti se sviđa’, poručila je Klingor Mihić ispod svoje fotografije te brzo oduševila većinu pratitelja.

Lana Klingor Mihić nekoć s kratkom frizurom Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

‘Znala sam da će doći do ovakve frizure čim si se krenula šišati sve kraće i kraće. Lijepo ti stoji’, ‘Predivni ste i izgledate mlađe’, ‘Sad izgledaš kao mama Kardashian’, ‘Ipak si se odvažila. Savršeno ti stoji’, samo su neki od brojnih komentara ispod objave.