'AJMO ISKRENO'

Lana Klingor Mihić otvorila dušu: 'Najveća životna greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku'

16.05.2022 u 12:47

Bionic
Reading

U novoj epizodi podcasta ‘Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem’ gostovala je Lana Klingor Mihić, svestrana food blogerica i uzgajivačica pasa. Osim o svom poslu i obitelji, Lana je govorila o nekadašnjoj pjevačkoj karijeri i priznala koliko joj ona nedostaje. Osim toga, dotaknula se nekih tema o kojima u medijima do sada nije govorila. Otkrila je u kakvom je odnosu s ocem svoje prve kćeri i što joj je najveća greška u životu

Možda danas ima sve o čemu je nekoć mogla samo sanjati - uspješnu poslovnu karijeru, skladnu obitelj i voljenog supruga Antu Mihića, ali Lana Klingor Mihić ne krije to da joj pjevanje iznimno nedostaje.

‘Prestala sam se baviti muzikom za dobrobit mirnog obiteljskog života jer smatram da jedno s drugim teško može ići. Mislim da mi je to jedna od boljih odluka koje sam donijela. Međutim pjevanje je moj životni odabir i to je nešto što me definira. Kad sam odlučila da se neću profesionalno baviti glazbom, duboko u sebi bila sam jako tužna. I danas mi je teško zbog toga. Uvijek u svojih pet minuta mira, u autu, pjevam i dam si oduška’, rekla je tijekom gostovanja u podcastu Dorijana Klarića ‘Ajmo iskreno’.

Istaknula je da su joj dani nakon rođenja kćerkice Kiare te trenutak u kojem je postala samohrana majka, u tada još podstanarskom stanu bez velike pomoći okoline, bili najteži. Pune četiri godine uspijevala je sama, a onda je u njezin život ušao Ante.

‘Živjela sam i prije Ante i snašla sam se i prije njega, i da se danas dogodi nešto da nismo zajedno, nekako bih se snašla’, rekla je Lana, ali istaknula koliko joj je ljepši život sa suprugom. Zajedno su stvorili divan obiteljski dom, a bivša pjevačica objasnila je da imaju lijepu svakodnevicu i privilegije koje neki nemaju.

‘Sami smo to stvorili. Puno radimo, ali s druge strane nikom se ne moramo opravdavati. Ne moramo raditi od 9 do 5. Ako nam se taj dan odmara, odmaramo se’, rekla je.

U podcastu je Lana progovorila i o temama o kojima izuzetno rijetko govori u javnosti. Primjerice, pojasnila je priču o prezimenima u svojoj obitelji, a razgovor je brzo prerastao u nešto dublje.

‘Zašto se zovem Lana Klingor Mihić? Silno bih voljela da se zovem Lana Mihić, ali imam kćer koja nosi moje djevojačko prezime i iz poštovanja prema njoj nisam željela da jedina bude Klingor u obitelji, a mi svi budemo Mihić’, rekla je Lana, na što ju je Dorijan upitao: ‘A zašto se i ona jednostavno ne zove Mihić?’

‘Zato što to iziskuje da se njezin biološki otac odrekne svih roditeljskih prava koja, ako ćemo najiskrenije, ni ja ni nitko drugi nema prava uzeti’, rekla je Lana te prvi put pojasnila dinamiku njihova odnosa.

‘U vrlo smo civiliziranim odnosima koji traju od njenog rođenja, samo što ne razgovaramo javno o tome. Odnos kakav će on graditi s Kiarom isključivo ovisi o njemu. Od mene nije nikad u životu imao nijednu zabranu i neće je imati niti će moja kći ikad u životu od mene čuti jednu lošu riječ za njega’, ispričala je Lana.

U rubrici 'Vruća pitanja' Dorijan ju je upitao što smatra svojom najvećom životnom greškom, a Lana je bila potpuno iskrena. 'Sad ću ti dati taj odgovor, ali postoji jedno veliko ali. Da se to nije dogodilo, danas ne bih bila takva kakva jesam. Dakle najveća greška koju sam napravila jest da sam se spetljala s nekim s kim nisam trebala, s čovjekom koji je bio u braku. Nije bilo OK od mene, ali nitko od ljudi na Zemlji ne može mu suditi. Doći ću na svoj sudnji dan i nosit ću svoj križ i nosim ga kroz život', otkrila je Lana.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube