PRIGODNA PORUKA

Sjećate se kćerkice Rachel i Rossa iz 'Prijatelja': Vratila se nakon 20 godina i sve nasmijala urnebesnom dosjetkom

03.01.2020 u 15:32

Bionic
Reading

Pravi obožavatelji serije 'Prijatelji' vrlo će se lako sjetiti epizode u kojoj Monica i Chandler trebaju otputovati na romantični vikend, no zapnu na rođendanu nećakinje Emme, kćeri Rachel i Rossa Gellera. Preslatka djevojčica iz serije je odrasla i vratila se nevjerojatnom dosjetkom vezanom za kultnu seriju

'Bok Emma. Sada je 2020. Drijemaš li još uvijek? Mi smo strina Monica i stric Chandler, možda nas ne prepoznaješ jer tvoji roditelji s nama nisu razgovarali 17 godina', glasila je video poruka koju su akteri kultne serije 'Prijatelji' snimili u četvrtoj epizodi desete sezone.

U epizodi pod nazivom 'The One With the Cake', Monica koju u seriji igra Courtney Cox i Chandler kojeg pak utjelovljuje Matthew Perry prema scenariju žure na romantični vikend u Vermont, no zaglave na rođendane Monicine nećakinje Emme, televizijske kćerkice Rachel i Rossa. Emma je naime odužila s popodnevnim spavanjme, a uzvanici moraju čekati da se slavljenica probudi. Najnestrpljiviji među njima su Monica i Chandler kojiima se žuri otputovati na romantični vikend odmor.

U svom su šaljivom tonu dok čekaju da prolsava počne smislili prigodnu čestitku koju će malena Emma pogledati kada postane punoljetna, a koja je pak poslužila kao izvrsna inspiracija Noelle Sheldon.

Izvor: Društvene mreže

Noelle je naime skupa sa svojom sestrom blizankom Cali kao jednogodišnja beba dobila angažman u seriji 'Prijatelji' kada je igrala gore spomenutu Emmu. Prvi dan 2020. Noelle se oglasila javnosti putem Instagrama i odgovorila svojoj televizijskoj stricu i strini.

'Upravo sam se probudila iz najboljeg sna ikad. Sretna 2020. svima. Nadam se da će svima biti ispunjena radošću, smijehom, prijateljima i obitelji', poručila je Sheldon ispod uređene fotografije na kojoj se fotomontažom smjestila u bar Central Perk iz serije 'Prijatelji'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Mom 🥰 (pt 2) #friends25

Objavu dijeli cali (@cali.sheldon)

Objava je oduševila oko 150 tisuća pratitelja i obožavatelja iz cijeloga svijeta.