FRAN DRESCHER

Sjećate li se vječito nasmijane 'Dadilje'? Evo kako danas izgleda

13.12.2021 u 22:49

Bionic
Reading

Fran Drescher, najpoznatija je po ulozi u popularnom sitcomu iz 90-ih, 'Dadilji' gdje je utjelovila brbljavu, ekscentričnu i beskrajno šarmantnu Njujorčanku Fran Fine koja je na nekonvencionalan način brinula o djeci britanskog producenta na Broadwayju, Maxwella Sheffielda

Fran koja je rođena u njujorškom Queensu, ove je godine proslavila 64. rođendan, no sjajno izgleda i danas te se može pohvaliti zavidnom figurom.

Zbilja je teško povjerovati kako je serija 'Dadilja' prije 28 godina doživjela svoju premijeru na malim ekranima, budući da se simpatična Fran nije puno promijenila od tih vremena, a još uvijek je vjerna i svom zaštitnom znaku, bujnoj tamnoj kosi.

Aktivna je i na Instagramu, a da plijeni ljepotom i u sedmom desetljeću potvrdila je s nekoliko objava na svojem profilu.

Inače, serija je doživjela šest sezona, a dadilja Fran Fine, koju je utjelovila 64-godišnja glumica, bila je svojevrsna TV modna ikona u ekstravagantnim kombinacijama smjelih boja, uzoraka, krojeva...

Osim osebujne Fran i Maxwella Sheffielda, u seriji smo upoznali i Cece Babcock, Maggie, Brightona, Grace, batlera Nilesa....

Inače, Fran Drescher je bila dva puta nominirana za Zlatni globus i jednom za nagradu Emmy.

  • +3
Fran Drescher Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

U jednom ranijem intervjuu, Fran koja je u devedesetima bila velika zvijezda, prisjetila se kako je upoznala i samu princezu Dianu.

Na zabavi koju je princeza Diana organizirala 1995. godine nakon dodjele CFDA nagrada za sve prezentere i pobjednike, Fran se progurala kroz mnoštvo do princeze, ne želeći propustiti šansu i upoznati je.

'Provukla sam se kroz mnoštvo i krenula pričati s njom kako smo obje na listi gospodina Blackwella, koja uključuje najbolje i najgore odjevene. Ona mi je rekla da je to istina, no isto tako je dodala da je ona na onoj najbolje odjevenih, dok sam ja na listi najgore odjevenih. Na to sam joj uzvratila: 'No s vama je na listi princeza Margaret, a kod mene su Demi i Madonna. Mislim da ste na krivoj listi.' Nakon toga Diana nije mogla doći do zraka koliko se smijala.', ispričala je.