MISTERIOZNA PORUKA

Sad znamo: Severina konačno otkrila što je značio datum u objavi koja je izazvala burne reakcije protivnika cijepljenja

13.12.2021 u 20:52

Bionic
Reading

Severina je vrlo aktivna na društvenim mrežama, a njezine objave često izazivaju podijeljene komentare i burne reakcije među brojnim pratiteljima

Popularna glazbenica ponovno je izazvala burne rasprave nakon što je objavila fotografiju u bijeloj majici na kojoj je pisalo '90's Supermodel', crvenim hlačama i torbici s porukom 'Vaccinated and ready to mingle', odnosno 'cijepljena i spremna za druženje'.

Dakako, nije trebalo puno čekati na reakcije ispod Severinine objave od strane protivnika cijepljenja.

Stoga ne čudi kako je 'gotovo' ispod radara prošao datum 18.12.2021. za koji su mnogi bili uvjereni da se odnosi na izlazak Severininog dugočekivanog albuma.

Dan kasnije Severina je objavila novu fotografiju na kojoj je objasnila na što se odnosi tajanstveni datum: 'Koncert za Anu Rukavinu #ŽelimŽivot, 18.12.2021.'.

Inače, popularna glazbenica nije ostala dužna antivakserima koji su je napali u komentarima zbog sporne majice.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Koliko te plaćaju da promoviraš taj otrov?, 'Zašto podržavaš i potenciraš podjele među ljudima? Zašto podržavaš da se na necjepljenima država iživljava i diskriminira?', pljuštali su komentari protivljenja cijepljenja.

'Covid ne postoji, Zemlja je ravna ploča, internet ne postoji te ni ovo naše dopisivanje nije stvarno jer je sve osmislio Bill Gates… Pametnom dosta, a vi ste pametni', bila je jasna Severina.

Inače, ovo je drugi put da se 'kontroverzna' torbica s natpisom 'vaccinated' pojavljuje na Severinom Instagram profilu. Prije nekoliko dana Severina je objavila fotografiju svoje majke Ane s istim tim modnim dodatkom, a ta objava, na kojoj je mamu dotjerala svojim upečatljivim modnim komadima, postala je pravi hit na Instagramu.