najveće blago

Stjepan Vukadin pokazao svoje najmilije, fanovi su oduševljeni: 'Ima taj prosinac nešto u sebi nešto posebno'

13.12.2021 u 15:23

Bionic
Reading

Nedavno je jedan od najboljih mladih chefova hrvatske gastro scene raznježio one koji ga prate na društvenim mrežama fotografijom sa sinom, a na istom foto sessionu nastali su i drugi prelijepi obiteljski portreti koje je odlučio podijeliti sa svima

Stjepan Vukadin privukao je mnogo pozornosti i velike simpatije gledatelja Masterchefa a sada je one koji ga prate na Instagramu iznenadio i obiteljskim fotografijama nastalim u božićnom ugođaju.

'Ima taj prosinac nešto u sebi nešto posebno, izraženije. Ljubav, obitelj, sebedarje, praštanje.. SVE', poručio je poznati chef pored više fotografija koje je objavio. Nema tko se nije raznježio kad je vidio njega s obitelji. 'Kako ste cakani', 'Prekrasni, a dječak je presladak', 'Zračite dobrotom i toplinom', komplimenti fanova pljušte na sve strane. I prošle godine obitelj Vukadin pozirala je pored okićenog bora, a šarmantni kuhar inače rijetko pokazuje privatne fotografije.

Ranije je otkrio da kod kuće kuhaču najčešće prepušta supruzi, a on sam kuha, našalio se, kad mu ona tako naredi. Inače, svoju Katarinu je upoznao kad se ona zaposlila u računovodstvu tvrtke u kojoj je on bio šef kuhinje i to već na prvi radni dan. Vjenčali su se u studenom 2019. godine. U ljeto 2020. su postali roditelji dječačića Gabriela.

  • +4
Stjepan Vukadin Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL