LINDSAY LOHAN

Sjećate li se nje? Crvenokosa glumica koja je nekad nizala skandal za skandalom, ima razloga za veselje

14.03.2023 u 19:44

Bionic
Reading

Lindsay Lohan, 36-godišnja glumica i pjevačica sredinom je 2000-ih i početkom 2010-ih redovito punila stupce svojim skandaloznim ponašanjem i partijanjem

Proslavljena dječja i tinejdžerska zvijezda nije se najbolje snašla nakon što joj je završila karijera u filmovima za najmlađu publiku, pa je brzo stekla glas jedne od najproblematičnijih holivudskih glumica.

Iako su joj mnogi proricali sjajnu karijeru Lohan koja se proslavila ulogama u hit filmovima kao što su 'Kraljica škole', 'Opasne djevojke' ili 'Šašavi petak', kasnije nije imala previše uspjeha, a problematično ponašanje koštalo ju je dobrih uloga.

Nakon dulje stanke, Lindsay (36) smo pak mogli vidjeti u Netflixovom prošlogodišnjem božićnom filmu 'Falling for Christmas', a čini se da se crvenokosa glumica ipak primirila.

Udala se prošle godine i sad je objavila i sretnu vijest da će prvi puta postati majka.

Da očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Baderom Shammasom objavila je na svom Instagram profilu.

  • +6
Lindsay Lohan Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uz fotografiju dječjeg bodyja na kojem piše 'uskoro', Lohan je napisala: 'Blagoslovljeni smo i uzbuđeni!' uz emotikone beba, dječjih bočica i dude.

Glumica se za financijaša Shammasa udala početkom srpnja, nakon što je objavila da se zaručila krajem 2021. U veljači 2020. Lindsay je prvi put potaknula glasine o novoj ljubavnoj vezi kada je podijelila u međuvremenu izbrisanu grupnu fotografiju s glazbenog festivala u Dubaiju, usputno spomenuvši dečka u objavi.

Na slici se moglo vidjeti kako Lohan sretno pozira između muškarca u crnoj jakni i bubnjara Chrisa 'Woodyja' Wooda, koji je te večeri nastupao sa svojim bendom Bastille. Među njima bile su i Lohanina sestra Aliana i glazbenik Dan Smith.

'Divna noć sa sestrom i mojim dečkom Baderom. Tako čarobna noć', napisala je tada uz fotografiju koju je kasnije izbrisala.