TURSKI SEKS SIMBOL

Ovako danas izgleda Bali-beg iz 'Sulejmana Veličanstvenog'

10.04.2017 u 10:36

Bionic
Reading

Kada se prvi put prije pet godina pojavio u ulozi markantnog i neustrašivog Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', Burak Özçivit odmah je stekao cijelu vojsku obožavateljica u Hrvatskoj. Iako je nakon popularne povijesne serije snimio film i nekoliko serija, zanimanje za ljubavni život jednog od najpopularnijih i najplaćenijih turskih glumaca daleko je premašilo interes za njegove uloge. Glumac se trenutačno sprema za svadbeno slavlje s Fahriye Evcen

Buraku Özçivitu uloga neustrašiva ratnika Bali-bega Malkočoglua u 'Sulejmanu Veličanstvenom' donijela je status seks simbola diljem svijeta. I nakon što se serija prestala emitirati, obožavateljice su s velikim zanimanjem nastavile pratiti što se događa u njegovu životu. One u Turskoj, ali i u Hrvatskoj šokirala je vijest da se prošlog ljeta vjenčao s turskom glumicom Fahriye Evcen koja živi i radi u Njemačkoj.

Zbog lijepe glumice, prekinuo je prije dvije godine zaruke s manekenkom Ceylan Capom. Zgodni Burak na svom profilu na Instagramu često objavljuje fotografije sa snimanja, ali i iz privatnog života pa se vidi da je i dalje jednako privlačan i da se odrekao slavnih brkova iako ne u potpunosti budući da ih je samo stanjio.

Zvijezda 'Sulejmana' nakon te povijesne serije dobila je ulogu u televizijskoj seriji 'Çalıkuşu' (u prijevodu znači 'ptica grmuša') u kojoj se radnja odvija na početku 20. stoljeća, kada se turski imperij počeo raspadati. Na snimanju te serije upoznao je svoju sadašnju ljubav s kojom se vjenčao u Rimu. Sada vjenčanje žele ponoviti s cijelom obitelji, a Burak je nedavno posjetio i roditelje svoje zaručnice i tražio ih dozvolu za vjenčanje s njom.

Prije tri godine u Istanbulu je otvorio restoran koji je nazvao po svojem liku iz povijesne serije. Iako si je mogao priuštiti najbolje i najskuplje dizajnere interijera, sâm je uređivao prostor. Sve je u njemu u znaku bujnih brkova koji su bili Bali-begov zaštitni znak u seriji, a savjete o otvaranju hotela potražio je kod Kenana Imirzalıoglua, popularnog Ezela, koji godinama ima hotel u Istanbulu. 

Slavni televizijski ratnik Bali-beg u međuvremenu je snimio i novi film 'Aşk Sana Benzer' te reklamu za Pepsi za tursko tržište od koje je zaradio 5,5 milijuna kuna. 

'Na početku karijere, dok sam bio model, svi su me znali zbog lijepog lica. Ni danas se nisam uspio riješiti te etikete. Ne bih htio da me u glumačkom svijetu pamte samo kao zgodnog frajera koji glumi samo fatalne zavodnike', izjavio je Burak koji je 2003. proglašen najboljim turskim modelom 2003., a samo dvije godine poslije i drugim najboljim modelom na svijetu.

I danas je zahvalan ocu što je poslao njegove fotografije na izbor za najboljeg modela. Majka se u početku tome protivila jer je htjela da joj sin prvo završi školu, ali predomislila se kad je vidjela da Burak s odgovornošću daje sve ispite na fakultetu fotografije u Istanbulu na Sveučilištu Marmara.

Nevjerojatna moć transformacije 2006. omogućila mu je ulazak u svijet glume.