OD PONEDJELJKA NA RTL-U

Veličanstveni Sulejman vraća se na ekrane

06.09.2013 u 13:06

Bionic
Reading

Najgledanija turska serija s najvećim budžetom u povijesti turske televizijske produkcije, od ovog se ponedjeljka, 9. rujna vraća u udarni termin RTL Televizije. Ove jeseni gledatelji će moći uživati u novim, dosad neprikazanim nastavcima turske iznimno uspješne serije o kojoj se već tri godine ne prestaje pričati u više od 60 zemalja diljem svijeta

Serija 'Sulejman Veličanstveni' vraća se na ekrane RTL Televizije već ovog ponedjeljka! Premijerni nastavci drugog dijela treće sezone donijet će nam nove događaje iz Topkapi palače, u kojoj će, bez sumnje, najviše spletki kreirati sve veća Sulejmanova svita koju predvodi njegova voljena sultanija Hurem. Upravo će ona svojim igricama uništiti sultanovu sestru Hatidže, ali i udati svoju kćer jedinicu za najvjernijeg slugu, Rustem-agu. Bali-beg se vraća u Istanbul na sultanovu molbu da mu pomogne u novom osvajačkom napadu, a u međuvremenu će pronaći i novu ljubav.

Baš kao i njezin glavni protagonist Sulejman, serija, iza koje stoji produkcijska kuća TIMS Productions, osvaja sve više zemalja. Osim što se emitira u susjednim državama, na Bliskom istoku, sjevernoafričkim državama, Gruziji, pa čak i u Aziji, 'Sulejman Veličanstveni' ove će se jeseni emitirati i u Italiji (prva turska serija ikad emitirana na talijanskoj televiziji), dok se još uvijek vode pregovori s francuskim i španjolskim televizijama. Seriju, koja odskače od standardnih turskih serija, što zbog tematike, što zbog raskošne produkcije i glumačke ekipe koju predvodi Halit Ergenc, prati preko 240 milijuna gledatelja diljem svijeta, zbog čega je postala pravi međunarodni brend.

U ovom trenutku Turska s nestrpljenjem iščekuje premijernu epizodu četvrte sezone koja će se emitirati na turskom kanalu Star TV 18. rujna. Baš kao što je bilo i planirano, ovo će biti posljednja sezona i u njoj će, između ostalog, biti prikazana smrt sultanovih sinova Mustafe i Bajazita, te sultanije Hurem. Dok su turski mediji ovo ljeto špekulirali oko novih glumaca koji bi u novim nastavcima trebali tumačiti uloge Sulejmanovih odraslih sinova i njihovih supruga, glumci poput Halita Ergenca, Mehmeta Gunsura, Nur Fettahoglu, Pelin Karahan i Ozana Guvena slobodne su dane koristili za odmor prije ponovnog odlaska na set. Sredinom kolovoza već su se odradila promotivna foto i video snimanja za televizijske najave, dok se trenutno na setu TIMS Produkcije užurbano snimaju prve epizode.

Ne propustite novu, dvosatnu epizodu 'Sulejmana Veličanstvenog' u ponedjeljak, 9. rujna u 20 sati, samo na RTL Televiziji.