PROVOD BEZ UNUČADI

Sir Paul McCartney i supruga na plaži izgledaju poput zaljubljenih tinejdžera

05.01.2018 u 18:37

Bionic
Reading

Bez obzira je li majicom od likre svoje tijelo zaštitila od vjetra, sunca ili znatiželjnih pogleda, supruga sira Paula McCartney nije uspjela na pješčanoj plaži karipskog otoka Svetog Bartolomeja sakriti svoju savršenu figuru

Ne bi ta slika s Kariba ostavila takav dojam, obzirom da je Nancy Shevell 17 godina mlađa od ikone Beatlesa, da njemu nije 75 godina. Nadomak šestog desetljeća, sir Paulova supruga izgleda fantastično, a ako ćemo biti iskreni, i njegova je figura za te godine hvale vrijedna.

Sir Paul i Nancy na Sveti Bartolomej su stigli na Štefanje, u Velikoj Britaniji poznatije kao Boxing Day, sa sinovima sir Paulove kćeri Stelle, kojima su posvetili najveći dio svog odmora.

Posljednje dane svog prazničkog odmora, ostavili su sir Paulove unuke i posvetili se jednom drugom, uživajući u valovitom moru poput tinejdžera, a izlazeći iz mora prema pješčanoj plaži Nancy je zaljubljeno prebacila ruku preko suprugovog ramena.

Par je zajedno od 2007. godine, a bračne zavjete izmijenili su u listopadu 2011. godine na romantičnoj i intimnoj ceremoniji u Starom gradu Maryleboneu pred 30 članova obitelji i prijatelja.

  • +10
Sir Paul McCartney i Nancy Shevell na plaži Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sir Paulu je ovo treći brak. Prva supruga Linda Eastman, s kojom se vjenčao 1969. godine, preminula je 1998. godine, u dobi od 56 godina, od raka dojke. Sir Paul je posvojio njezinu kćer Heather (54) iz prvog braka, a zajedno su dobili kćeri Mary (48) i Stellu (46), te sina Jamesa (40).

U drugi brak stupio je 2002. s Heather Mills i u njemu dobio kćer Beatrice Milly. S Heather se sir Paul razišao 2006. godine, a dvije godine kasnije su se i razveli.