krenuo maminim stopama

Sin Stevena Spielberga privukao pažnju na crvenom tepihu

23.05.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Kralj blockbustera, američki redatelj Steven Spielberg otac je čak sedmero djece. S Kate Capshaw ima ih pet (od toga je dvoje posvojeno), a jedno od njih sin Sawyer, baš poput majke, uspješno se bavi glumom

Sawyer Spielberg snimljen je na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu gdje je stigao na premijeru filma 'Twilight of the warriors: walled in'.

Sawyer, inače rođen 1992. je nedavno ispričao kako je 'bio inspiriran karijerama svojih roditelja u Hollywoodu od ranog djetinjstva'. Ispričao je da mu je mama pomogla da nauči kako se baviti filmskom industrijom te da prevlada odbacivanje 'ustrajnošću, ali i svojim primjerom'. 'Ona je nevjerojatna glumica i napravila je sjajnu karijeru za sebe i gledajući je kroz svoje odrastanje, pokazala mi je trik'.

Na pitanje dijeli li interes za vojnu povijest sa svojim ocem Stevenom i izvršnim producentom serije 'Masters of the Air' Tomom Hanksom, odgovorio je: 'Jedan od prvih setova na kojima se sjećam da sam bio kao dijete bilo je 'Spašavanje vojnika Ryana', tako da, dijelim.'

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Viši vojni savjetnik serije 'Masters of the Air'kapetan Dale Dye napravio je jako dobar posao pobrinuvši se da svi ostave svoj muški ego ispred vrata, tako da kad smo ušli u bootcamp, nije bilo mjesta za to, bilo je samo mjesta za zbližavanje', prisjetio se. 'Bili smo dobro poučeni o svemu što se može znati o zračnim snagama prije samog snimanja', rekao je.

Poručnik Claytor nije prva glumačka uloga koju je Sawyer Spielberg odigrao. Počeo je kao kazališni glumac, debitirajući izvan Broadwaya u 'Belgrade Trilogy' 2012. godine. Potom se pojavio u produkciji 'The Diary of Anne Frank' i 'Biloxi Blues' Neila Simona. Godine 2017. debitirao je u filmu s cameo pojavljivanjem u tatinom političkom trileru 'The Post'.

uživaju skupa

Dupli spoj: Tom Hanks i Steven Spielberg izveli su svoje supruge na večeru

Pogledaj galeriju

Glumio je glavnu ulogu Sama uz Lenu Dunham u horor filmu 'Honeydew' iz 2020. godine. Imao je sporednu ulogu u božićnom filmu 'Merry Good Enough' prije nego što se uhvatio u koštac s ulogom poručnika Claytora u filmu 'Masters of the Air'. Spielbergovi nadolazeći projekti uključuju nezavisni film 'Martyr of Gowanus', u kojem će glumiti zajedno s Holtom McCallanyjem i 'Christmas Eve at Miller’s Point' u kojem će se pojaviti uz Michaela Ceru.

sve osim nogometa