IZBACIO PRVI SINGL

Sin Reese Witherspoon kreće u glazbene vode: Čini se da bi bio sretniji bez mamine podrške

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 12.07.2020 12:40
  • Objavljeno 12.07.2020 u 12:40
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šesnaestogodišnji sin Reese Witherspoon i Ryana Phillippea na putu je ostvarenja glazbene karijere pa je holivudska slatkica iskoristila svoju slavu kako bi na društvenim medijima malo pogurala sina na tom putu. Zbog spontane reakcije mamina bi podrška Deacona mogla skrenuti s tog puta

'Novi ljetni hit 'Long Run' je vani. Tako sam ponosna na svog sina Deacona. Njegov prvi singl s nevjerojatno talentiranom Ninom Nesbitt upravo je izašao', napisala je Reese na Instagramu i objavila pjesmu koju je producirao njezin sin.

Holivudska slatkica tu nije stala pa u nastavku objašnjava kako je riječ o savršenom ljetnom bopu s bolesnim beatom i kapima dopa.

Je li zvučne pojmove skovala sama ili ih joj je došapnuo Deacon ostaje nepoznato, ali čini se da slavnoj mami prvi singl njenog sina nije izlazio iz uha preko vikenda pa je svoj doživljaj još jednom podijelila na Instagramu.

Na terasi obiteljskog doma Deacon i Reese preslušavali su i pjevušili 'Long Run' pa je zbog zaraznog ljetnog plesnog ritma mama Reese osjetila poriv za plesom.

'Kad ti dijete izbaci prvi singl, moraš zaplesati', napisala je Reese, a njezini plesni pokreti i ideja da sve objave na TikToku kod glazbene zvijezde u nastvku nisu izazvale oduševljenje.