JEDINSTVEN DOŽIVLJAJ

Šime Vrsaljko otkrio kakva je atmosfera vladala tik prije rođenja sina jedinca; jedan detalj mnogima je zapeo za oko

23.04.2019 u 19:55

Bionic
Reading

Malo prije početka svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, Šime Vrsaljko i njegova supruga Matea dočekali su na svijet svog prvorođenog sina Brunu koji je njihove živote preokrenuo naglavačke i u svakodnevicu unio neopisivu radost. Kako je to izgledalo samo pola sata prije poroda slavni Zadranin dočarao je objavom na svom Instagram profilu

Šimina supruga Matea Vrsaljko rodila je malenoga Brunu 6. lipnja. Par se vjenčao prošle godine nakon osam godina veze. Budući da je dobio sina netom prije početka svjetskog prvenstva nogometaš je imao dodatan motiv tijekom natjecanja, a kakva je atmosfera vladala na porodu, slavni nogometaš podijelio je sa svojim vjernim obožavateljima koji pomno prate svaki njegov korak.

Vrsaljko je fotografijom koju je objavio na Instagramu jasno dao do znanja da je tijekom ovog, za većinu žena stresnog razdoblja, sve vrijeme bio uz suprugu Mateu. Nakon što su se smjestili u sobu u privatnoj klinici Podobnik, šarmantni Zadranin, koji je tijekom nogometnog prvenstva osvojio srca brojnih žena, presvukao se u bolničku odjeću i odlično raspoložen čekao trenutak koji će pamtiti cijeli život.

Mnoge pratitelje slavnog Interaša oduševilo je to što je nogometaš odlučio biti uz suprugu za vrijeme poroda i biti joj podrška tijekom cijelog procesa, što mnogim muškarcima ne pada lako.

'Bravo Šime, pravi primjer kako muško treba biti uz svoju ženu za vrijeme porođaja', komentirao je ispod fotografije jedan od nogometaševih pratitelja, dok nekolicina njih nije mogla ne primijetiti jedan upečatljiv detalj.

Naime, Vrsaljko na fotografiji u ruci drži snop novčanica od 200 kuna, a za što su točno novci bili namijenjeni, ostaje nam samo nagađati.

View this post on Instagram

❤️😘

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

'Jel' itko skontao 200 kuna?', 'Koliko mi se čini to su dva Stjepana Radića', 'Važno da se pare vade hahaha', 'Daj koju kunu', 'Ahahahhaha pare u ruci sve po 200', komentirali su fanovi.

Obzirom da su nogometaš i njegova Matea u sobi imali i televiziju, mnogi su primijetili da je par vrijeme do poroda kratio gledanjem popularne humoristične serije 'Teorija velikog praska', koja u svibnju ove godine završava sa snimanjem nakon 12 emitiranih sezona.

  • +22
Šime i Matea Vrsaljko Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL