NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Veliko slavlje u obitelji Šime Vrsaljka, no ovoga je puta u prvom planu njegov sin Bruno

05.01.2019 u 16:33

Bionic
Reading

Sedmomjesečni Bruno primio je sakrament krštenja, a ponosni roditelji, Matea i Šime Vrsaljko, nisu mogli sakriti sreću zbog toga. Modno usklađeni pozirali su službenom fotografu, a jednom fotografijom pohvalio se i sam nogometaš na svom Instagram profilu

Odjeven u tamnoplave hlače i svijetli sako, te cipelicama u istoj boji, sedmomjesečni Bruno Vrsaljko sa zanimanjem je promatrao buket cvijeća koji je u rukama držala njegova majka Matea Vrsaljko. Siguran u rukama svog oca, nogometaša Šime Vrsaljka, maleni je Bruno danas primio i sakrament krštenja.

Ponosni roditelji nisu mogli sakriti sreću što je njihov, još uvijek, sin jedinac kršten, a za ovu prigodu i svečano su se odjenuli, uskladivši se sa sinom i odjenuvši odijela. Tako je Šime Vrsaljko odabrao crno odijelo i kravatu, na koje je odjenuo trendi visoke tenisice, dok je Matea odabrala svijetlu boju hlača i sakoa, ispod kojeg je imala bijelu košulju.

Kosu je podignula u ležeran rep i od nakita stavila tek naušnice i narukvicu. Inače, maleni Bruno rođen je početkom lipnja prošle godine, a zbog sinova rođenja u zagrebačkoj poliklinici Šime Vrsaljko dobio je i dopuštenje od izbornika Zlatka Dalića da napusti reprezentaciju kako bi bio uz suprugu i tek rođenog sina.

RODITELJI NA ODMORU

Trenuci samo za njih: Šime i Matea Vrsaljko pobjegli na odmor u Dubrovnik

Pogledaj galeriju