dirljiv oproštaj

Shrvane su: Bivša supruga Vidoja Ristovića i kćer Matea oglasile se prvi put nakon njegove smrti

11.05.2022 u 10:16

Bionic
Reading

U svojoj 44. godini, proteklog vikenda iznenada je preminuo povjesničar umjetnosti i kolekcionar Vidoje Ristović, suprug nekadašnje TV-voditeljice Nikoline Pišek, koja je nakon vjenčanja 2013. godine uzela njegovo prezime, Ristović. Uzrok njegove smrti još nije poznat. Obitelj, rodbina i prijatelji su slomljeni, a ponajviše njegova djeca

Vidoje Ristović je na Instagramu nerijetko znao pokazati fotografije sa kćeri koju je dobio s bivšom ženom Lanom, a sada su mu ona i Matea, danas 12-godišnjakinja, uputile posljednji pozdrav emotivnim riječima.

'Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvijezdama, a ja ću gledati u nebo i znat ću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvijek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana', piše u osmrtnici koja je objavljena u srbijanskim medijima.

U prvom braku s Lanom Vidoje Ristović bio je do 2011. godine, kada je, kako se pisalo, ostavio suprugu zbog glumice Katarine Radivojević. Nakon nje je u Dubrovniku upoznao Nikolinu Pišek s kojom je ubrzo počeo romansu. U braku su, podsjetimo, dobili kćer Unu Sofiju.

  • +3
Nikolina Ristović, Vidoje Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL